Ágyba akarok vinni nőket, de saját magamat szabotálom. Mi lehet az oka?
Az elmúlt héten három lehetséges numerát szúrtam el, különböző okokbol. Az egyiket azért mert túlzottan nyomult én nem bíztam benne, ráadásul munkatárs volt. Másikat büszkeségből mert beszólt én meg nem hagytam annyiban, és egy harmadikat meg azért mert túl nagyképű volt és helyretettem. Azt tudni kell, hogy jelenleg három hosszú kapcsolat után vagyok és mielőtt a leendő feleségemet keresném, csak kalandokat akarok, mert ez korábban kimaradt. Miért nem tudom az emberi tulajdonságokat háttérbe szorítani, ha csak kalandokat keresek?
31 Férfi
Adj egy kis időt magadnak, kicsit pihenj
Utána csajozz, nő vagyok szóval nem tudom én nem feküdnék le olyan férfival aki bánt vagy nagyképű, de nálatok ez biztos máshogy van 😅😅
Ha nem szimpatikus és nem dugod meg szerintem nem kell bűntudatott érezted :D majd meg dugsz mást aki normális?🤷🏻♀️
Normális nem fog akarni egyejszakas kalandot, úgyhogy ezt el is lehet engedni.
A defektes meg nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!