Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ágyba akarok vinni nőket, de...

Ágyba akarok vinni nőket, de saját magamat szabotálom. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Az elmúlt héten három lehetséges numerát szúrtam el, különböző okokbol. Az egyiket azért mert túlzottan nyomult én nem bíztam benne, ráadásul munkatárs volt. Másikat büszkeségből mert beszólt én meg nem hagytam annyiban, és egy harmadikat meg azért mert túl nagyképű volt és helyretettem. Azt tudni kell, hogy jelenleg három hosszú kapcsolat után vagyok és mielőtt a leendő feleségemet keresném, csak kalandokat akarok, mert ez korábban kimaradt. Miért nem tudom az emberi tulajdonságokat háttérbe szorítani, ha csak kalandokat keresek?

31 Férfi

2023. máj. 7. 18:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
Inkább keresd a leendő feleségesed,hidd el nem fogsz hülyén vagy tudatlanul meghalni ha nem kalandozol.Én nekem ez kimaradt az életemből ez az egyéjszakás kaland, egy az hogy nem vonz kettő meg ha nem értesz hozzá, akkor ne csináld.
2023. máj. 7. 22:10
 12/15 anonim válasza:
Talán (bár szörnyen cliché) valahol úgy érzed, hogy nem érdemled meg az emberi kapcsolatot, ha csak fizikai együttlétről is van szó...emiatt keresed a kibúvókat.
2023. máj. 7. 22:29
 13/15 anonim válasza:
Ha ilyen önérzetes vagy, akkor soha nem fog összejönni.
2023. máj. 8. 00:25
 14/15 anonim válasza:
Szóval bizalmatlan vagy, büszke és igazságosztó is.. inkább bújj ágyba akivel csak lehet, mert feleséget nem fogsz találni, az tuti!
2023. máj. 8. 06:28
 15/15 anonim válasza:

Fogadd el a nőknek hazudni kell, ők is tudják hogy hazudsz, ha jól hangzik akkor ez nem számít. Dicsérd még ha nem is igaz, ezt úgy hívják bók.

Akivel szexelni akarsz azokat végképp ne minősíts, leginkább senkit.

2023. máj. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!