A Tinder mennyire jól működő társkereső, ha nem akarok előfizetni az oldalon?
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 13:14
1/27 anonim válasza:
Vannak sikerek tapasztalataim szerint, ha jól nézel ki mégtöbb, ismerőseim közül senki nem fizet érte, de nagyon nem is éri meg ha vidéki vagy mert pár nap alatt alig fog tudni új embert dobni.
2023. aug. 10. 13:40
2/27 anonim válasza:
Csak pestieknek jó
2023. aug. 10. 14:28
3/27 anonim válasza:
Ha a nagyon tökéletes külsőt keresed erős átlagos férfiként akkor van némi esélyed előfizetés nélkül. Én vidéki vagyok és a környéken keresglek, ha nincs match teljesen midegy így nekem az előfizetés, ha van, akkoris el tud sikkadni egy beszélgetés. Nagyon jó nőket kihagyom a szavazásból. Ott valami nagyon gáz szokott lenni. Anyagiak, unatkozás, likevadászat. Ez mondjuk az erős átlagos nőkre is igaz, igen fellengzősek tudnak lenni, egy hasonló kaliber élőben visszafogottabb. Jóval több férfi van ott mint nő, ezért jobban is tudnak válogatni és szoktak is. Sokszor kiestem mert nem vagyok kockás hasú. A való életnél rosszabbak az esélyek, viszont könnyen lehet szexet találni.
2023. aug. 10. 14:31
4/27 anonim válasza:
Ha nem nézel ki nagyon jól, tökéletes képekkel, akkor max kiegészítésnek jó, de rátámaszkodni semmiképpen.
2023. aug. 10. 17:23
5/27 anonim válasza:
A Tinder szexpartnerkereső. Ha szexnél többet szeretnél, ne azt használd, mert utána meg jössz majd ide sírni nekünk.
2023. aug. 10. 17:30
6/27 Suetonius válasza:
Három hete nősültem. A feleségemet a Tinderen ismertem meg.
33F
2023. aug. 10. 18:25
7/27 anonim válasza:
Párszor megpróbáltam. Mindig csalódtam és töröltem. Számomra rettenetesen komolytalan. Néha kiadja hogy feloldhatok valakit azok közül akik jobbra húztak. Rendszerint nem a környéken élnek, sőt... Pesten van pár ismerősöm akinek működik, 1 éjszakásokra. 28F
2023. aug. 10. 18:41
8/27 anonim válasza:
Rakat szar
2023. aug. 11. 23:31
9/27 anonim válasza:
Tinderen agyonra photoshoppolt Maldív-Szigeteken és különböző egzotikus helyeken nyaraló nők vannak (profilképekből látom). Ha pasiként nem ütöd meg ezt a mercét vagy nem nézel ki az átlagnál jobban ott akkor el vagy veszve! Mondjuk én már csak arra tudok gondolni hogy ezeknek a 16-30 éves kor közötti lányoknak miből telik erre? Szülőkkel élnek ők finanszírozzák nekik az életet de ők elvárják az ottani pasiktól hogy anyagi biztonságot adjanak nekik. Nyilván tisztelet a kivételnek annak a 20%-nak.
2023. aug. 12. 06:55
10/27 anonim válasza:
6-os válaszolónak gratulálok! 10% aki ilyen oldalakon ismerkedik meg a mai világban a nőkkel az nagyon ritka. Gondolom sokat ad a külsejére és elég jól fizető munkahellyel rendelkezik.
2023. aug. 12. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!