IT-s emberek (1 millio+ ft fizu)jól tudnak Tinderen ismerkedni
2023. aug. 12. 07:19
12/27 Suetonius válasza:
6#os vagyok: Előrebocsájtom, hogy négy éve jöttünk össze, nem tudom azóta mennyire esett le a színvonal (bár már akkoriban is ezt mondogatták).
Az, hogy adtam akkor is a külsőmre igaz, a jó keredet viszont csak részben.
Nem mondom, sokat segített, hogy mindketten jol néztünk ki, pályánk elején voltunk és 20as éveink derekán. :(
2023. aug. 12. 08:24
13/27 Suetonius válasza:
* :) :D
2023. aug. 12. 08:24
14/27 anonim válasza:
4 évhez képest nagyon sokat esett a színvonal, akkoriban még a gyakorin is jól lehetett csajozni
2023. aug. 12. 08:35
15/27 anonim válasza:
Persze mivel ahogyan haladunk előre az években úgy az emberek igényei is egyre magasabbra nőnek és több lesz az elvárás is. Én nekem itt azt írták régebbi kérdés alatt hogy utoljára érdemit a társkereső oldalak 2015-ben értek valamit!
2023. aug. 13. 06:39
16/27 anonim válasza:
Tinderen tőlem csak szexet akartak eddig, viszont a kollégám ott ismerte meg a párját, akit feleségül is vett.
2023. aug. 19. 21:06
17/27 anonim válasza:
Ezeket jó olvasni de valaki nem hogy a szexig de még a férj/feleség szintig sem jutott el ezeken a pénzlehúzó oldalakon. Mondjuk nem is az az elsőszámú értelme hogy te onnan a feleséged vagy a férjed megismerjed hanem hogy minél tovább az üzemeltetők zsebét megtömd pénzzel. Erről szólnak ezek az oldalak!
2023. aug. 20. 16:25
18/27 anonim válasza:
Igen, de mi másról is szólna? Valaki csinál egy appot, nem jótékonykodni akar vele, hogy sok pár, házasság, majd gyerek szülessen... Pénz kell nekik, töménytelen mennyiségben. Azt pedig tartós kapcsolatokból nem fognak begyűjteni. Abból nem lesz pénz, hogy valaki beregisztrál, pár emberrel összematchel, találkozik velük aztán törli magát, mert talált magának valakit.
2023. aug. 21. 19:27
19/27 anonim válasza:
Olyan furcsa olvasni ezeket a pénzlehúzó kommenteket tekintve hogy senki se fog fegyvert a fejedhez hogy költs rá és ingyenest is ki lehet használni ugyanúgy. Az hogy többet likeolhatsz meg super like meg nem tudom ki mondta hogy kötelező? Olyan mintha free to play játékban egy skinre tekintenél úgy hogy kötelező mert anélkül nem játszhatsz..
2023. aug. 21. 19:47
20/27 anonim válasza:
#19 igen, igen, de mégse.
Annyira lokáció és szerencse függő is... Nem lenne ennyi negatív komment ha lenne az embereknek sikerélménye. Több felhasználó lenne vidéken, Pl Pesten sokkal hatékonyabb az ingyenes is, mert rengetegen használják. Kisebb városban kb 10 perc alatt végig lehet nézni a kínálatot. Nyilván egy bizonyos kor után már nem szívesen b.szakodik az ember ilyesmivel. Akinek bevált az app ingyenesen is annak hajrá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!