A Tinder mennyire jól működő társkereső, ha nem akarok előfizetni az oldalon?
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 13:14
21/27 anonim válasza:
20: Én ezt értem, de ez nem a fizetős funkciói miatt van. Azért, mert fizetsz nem fognak egy kis városban többen felregisztrálni hogy legyen sikerélmény. Aki fizetés ellenében akar sikerélményt menjen el kaszinóba. Nem véletlen van mikrotranzakció ilyen appokban, veszik az emberek ami egy jó dolog. A Tindert sem kitalálta egy ember és megcsinálta 1 óra alatt azóta meg zsebeli a pénzt. Rengeteg fejlesztőt, tesztelőt, designert, grafikust, hr-est, marketingest és még nagyon sok mást ki kell fizetni. Ezt nem nagyon tudja másból megtenni, de még továbbra sem kötelező, ha már azért kell fizetni hogy alapból csak letöltsd az appot, akkor megérteném ezeket a válaszokat.
2023. aug. 22. 08:15
22/27 anonim válasza:
Ez így van, egy céget fenn kell tartani. Nem a Tinder, hanem talán a Badoo írta ki nekem egyszer, hogy kb. 300. helyen jelek meg, emeljen ki a profilom (ami nyilván fizetős) Szóval ezt azt jelenti, hogy aki nekem tetszik és jobbra húztam neki 299 emberen kell túljutni, hogy hozzám érjen...magyarán én hiába használom ingyen, ha nem jelenek meg azoknak akik nekem tetszettek.
Szóval így vagy úgy, nyilván ingyen is működik a dolog. Társadalmilag és emberileg szomorú inkább a dolog számomra, nem app és pénz szempontjából. Ezért nem szeretem.
2023. aug. 22. 09:10
23/27 anonim válasza:
19-es! Én sem terveztem rá pénzt költeni de annyira sikertelen voltam hogy kénytelen voltam kipróbálni de ugyanúgy semmi volt az eredménye. Mondjuk én vidéken élek 50 km-re Pesttől lehet ez lehet itt a baj. Facebook társkeresőről volt az egyetlen olyan lány akivel lehetett beszélgetni és személyes találkozót leszervezni és még le is jött. Badoon a találkozó leszervezéséig egyszer eljutottam de az utolsó 5 percben mondta le a csaj. Férfiaknak ennyire nehéz az internetes társkeresés és sokszor a nagyon kevés nőből kell kiválasztani a legigényesebb partnerjelöltet. Nőknek a 100 likeolóból és a 20-30 üzenetküldőből könnyebb válogatni. Nekik elő sem kell fizetni csak ügyesen kell válogatniuk és minél nyitottabb szemmel tenni ezt.
2023. aug. 23. 16:02
24/27 anonim válasza:
Továbbra is nem tudom mi az hogy kénytelen voltál előfizetni. Miért? Hatalmas ostobaság ez a kijelentés, mivel senki sem kényszerített rá. És nagyon jól tudtad hogy mennyi “előnyöd” lesz egy előfizetéssel. Én 280km-re lakok Pesttől, eszembe se jut előfizetni, minek? Nem leszek előrébb ha lesz match-em így is (ami egyébként volt nem is egy és érdekes én eljutok találkozóig többször is, aztán még pinám sincs) lesz ha nem nem. Aki fizet az befejezhetné más hibáztatását mert csak saját hibája hogy pénzt költött. Egy szó mint 100 nem, nem voltál kénytelen. TE döntöttél így, nem volt kötelező, nem voltál kényszerítve, pontosan tudtad mit kapsz a pénzedért, de persze szemét alkalmazáson így se matchelt senki.
2023. aug. 23. 21:28
25/27 anonim válasza:
Aki jól éz ki és pasiként a felső 10-20%-ban benne van akkor nekik elő sem kell fizetni hogy jöjjön a match. Aki nem tartozik bele ebbe az elő is fizethet akkor sem lesz match vagy csak éppen alig. Ő nekik nagyvárosban érdemesebb ezeket használni a nagyobb siker reményében de úgyis mivel átlagos vagy az alatti külsejűek előbb/utóbb elő fognak fizetni a siker reményében.
2023. aug. 24. 16:03
26/27 anonim válasza:
Én átlagos vagyok, sőt, nincs kockahasam, nem vagyok edzett, még kis pocakom is van, túlsúlyosnak számítok mondjuk az is inkább akkor látszik, ha ülök és leereszt a bél, de jah, nem is járok kondizni se semmi, mégis igényes, normális a megjelenésem, nem akarok felvágni értékekkel, én is pózolhatnék drága ruhába kocsi előtt csillogó órával, mondjuk éppen nem mert nem költök ilyenekre IT-s fizetésem mellett sem mert felesleges én ez a célközönségemnek nem számít, de mint mondottam, átlagos vagyok csak igényes és van sikerem vidéken (jó nem napi 20 match, de pár naponta, max hetente 1x tudok találkozni is valakivel), ezt magyarázza meg valaki. Mondjuk tény hogy én csak 2 hónapja használom, 6 lánnyal találkoztam eddig 2-vel volt több randi de végül velük is megegyeztünk hogy nem egymást keressük, ebből olyan is volt akivel felesben fizettünk. Szerintem a legtöbb embernél a baj az igénytelenség én is láttam olyan férfi profilokat agyam eldobom, férfi létemre hogy ezt meg meri próbálni, de persze csak a topmodellek mennek likera neki is, magas elvárás, semmi amit tudnának nyújtani. Elhiszem hogy valaki sikertelen, akár helyileg is, de aki Pesten nem kap egy matchet sem, gondolkodjon inkább magán, ne mást és az alkalmazást szidja.
2023. aug. 24. 19:59
27/27 anonim válasza:
Teljesen átlagos srác vagyok, egyszer én is előfizettem, semmivel nem kerültem előrébb. Több randim is volt az utóbbi időben, mind úgy jött össze, hogy előfizetés nélkül matcheltünk. Itt szerintem az fontos - és ezt már többen említették-, hogy ha pl Bp-en van valaki, sokkal nagyobb a merítési lehetőség ezeken az appokon.
2023. szept. 6. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!