Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meg kellett volna kérdeznem a páromat hogy éjszaka nálunk lehete a nővérem kislánya?
Figyelt kérdés
Nővérem elment bulizni a barátjával mert szülinapja van. Kérdezte hogy vigyaznak e ra, mondtam igen mert én nagyon szeretek vele lenni és amúgy a párom is nagyon szereti de mikor haza ért és meglátta olyan ideges volt nem is beszélt velem elment fürdeni és lefekudt.
Most az a baja hogy nem kértem engedélyt? Vagy nem ez a baja?
Már 6 éve együtt vagyunk
2019. szept. 18. 21:21
1/12 anonim válasza:
Arra számított, hogy kettesben lesztek, eltervezett valamit, abban élt..nem a szexre gondolok,, hanem sima este... nem volt erre felkészülve, kis idegbajt kapott, majd elmúlik, legkésőbb reggelre
3/12 anonim válasza:
Szerintem az Ő reakciója egy kicsit túlzás. Viszont azért illett volna megkérdezni Őt is. Vagy legalábbis szólni neki,lehet,hogy készült valami más programmal neked. De ha nem,akkor is ez egy alapvető kommunikáció.
4/12 Savlekotő válasza:
Szexelni akart,egyértelmű,amúgy ez a durci ovis szint,lehet meglepte h magadtól mertél vmit dönteni te tudod ki az úr a házban ha eddig urad volt meglephette,kettő 6 év és nem tudtok ilyet megbeszélni?
5/12 anonim válasza:
Képzeld el fordítva. A párod helyében én is megtenném egy rokonommal. Mikor haza jössz, csak közölném, hogy ma itt alszik.
6/12 anonim válasza:
Miért nem szóltál neki előre?
7/12 A kérdező kommentje:
Mert tőlem is reggel kérdezték meg. Ő meg akkor dolgozott műnek hivogassam mikor dolgozik nem is szabad neki telozni
2019. szept. 19. 06:45
8/12 anonim válasza:
Sosem érettem, miért nem tudnak felnőtt emberek értelmesen kommunikálni. Nehogy már a huszonegyedik században ne tudj neki írni Messengeren, Viberen vagy sms-ben, hogy hahó, itt alszik a tesóm lánya. Nem "engedélyt" kell kérni, hanem illik szólni, ha valakit odahívsz, mivel az ő lakása is. Neki meg nem durcizni kéne , mint egy dedósnak, hanem kinyitni a száját és elmondani, hogy mi a baja. Csodálkozom,hogy még együtt vagytok. Nőjetek fel, mert ez a kommunikációra való képtelenség előbb- utóbb tönkreteszi majd a kapcsolatot.
9/12 anonim válasza:
4,5 éve vagyunk együtt. Nem engedélyt kérek ilyen esetben, de szólok a férjemnek, ha valaki lesz nálunk este. Hogy mégis számítson rá, mikor hazaér.
10/12 anonim válasza:
#7 Akkor írok egy sms-t, messenger/viber akármilyen üzenetet, h mi a szitu. Nem mondom, hogy idegbajosnak kell lenni a szitutól, de ez totál alap dolog, h szólok, ha ilyesmi van... nem kell kiforgatni, nem “engedélykérés” kellett, volna, hanem alapvető kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!