Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg meg kellett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg meg kellett volna kérdeznem a páromat hogy éjszaka nálunk lehete a nővérem kislánya?

Figyelt kérdés

Nővérem elment bulizni a barátjával mert szülinapja van. Kérdezte hogy vigyaznak e ra, mondtam igen mert én nagyon szeretek vele lenni és amúgy a párom is nagyon szereti de mikor haza ért és meglátta olyan ideges volt nem is beszélt velem elment fürdeni és lefekudt.

Most az a baja hogy nem kértem engedélyt? Vagy nem ez a baja?

Már 6 éve együtt vagyunk

2019. szept. 18. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hivni! Irsz egy uzenetet, hogy a tesod megkert, hogy had aludhasson nalatok a kislany! Ez van ha nem kommunikalsz a paroddal!
2019. szept. 21. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedélykérés. De ha két ember tartósan egy háztartásban él, akármilyen felállásban (testvérek, szülő-gyerek, pár, tökmindegy), akkor illik és szokás értesíteni a másikat ha szokatlanul későn érkezel, ha nem otthon töltöd az éjjelt vagy ha vendégetek lesz éjszakára. Senki nem szereti a váratlan vendéget, különösen az ott éjszakázós fajtát, nem azért mert bármi különleges terve lenne ami így bedől, hanem mert az amúgy is sokszor rohanós, stresszes, fárasztó hétköznapokba nem mindenkinek fér bele hogy határtalanul rugalmas legyen.
2019. szept. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!