Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egész éjszaka álmában engem ölelget és nappal egésznap rajtam csüng mint valami kismajom. Nekem ez már kicsit sok. Tudom szeret és azért csinálja. Hogy lehetne neki úgy megmondani hogy ne sértődjön meg?
Őszinte nyílt kommunikációról hallottál már?
Úgyis meg fog sértődni, hisz máris nem az lesz, amit ő szeretne, de nemcsak ő létezik.
Mond el neki őszintén, hogy mit érzel és hogy ez neked sok.
Az élet már csak ilyen:) Neked ez már sok.
Én meg mindig rideg tartású nőkkel akadtam össze. Én, pont azt szeretem, amit te sokallsz. Nehéz olyat találni, aki pont jó mindenben.
Aki állandóan szeret bújni, annak bárhogy mondod, sértő lesz. Ő így szeret, te meg vissza utasítod szeretetét.
Én is ilyen bújós, csüngős vagyok, és ha tehetném, állandóan beszélnék vele. De mivel tudom, hogy neki ez sok, ezért megpróbálom egy egészséges szinten tartani a dolgokat, és ő is kompromisszumkész.
Tudja egyáltalán, hogy neked ez sok, jelezted valahogy? Az őszinte kommunikáció a legjobb. Többször is mondd neki, hogy szereted, de neked kell a több én-idő, az egyedül regenerálódás. Esetleg mondhatod, hogy így az összebújások még értékesebbek lesznek, hiszen nem 0-24 történnek majd. Legyen egy rendszer ami mindkettőtöknek jó, az én párom antiszociális kicsit és mi abban egyeztünk meg, hogy ha nincs kedve nagyon beszélni meg együtt lenni akkor is 10 percet azért beszéljünk (távkapcsolat). Ennél többet én nem kérek, ha nincs beszélhetnékje aznap. Ezzel mindkettőnk megkapja, amit igényel.
Próbálj kompromisszumot felhozni, és tényleg hangsúlyozd, hogy ez nem azt jelenti, hogy te nem szereted.
Sok sikert! :)
Nem vagyok bújós ölelgetős fajta, az pedig kifejezetten irrital hogy amikor alszom rám mászik ,hozzám bújik az akivel együtt vagyok,egyszerűen nem tudok úgy aludni nem pihenem ki magam
Szerintem ezt nem lehet szépen mondani mert mindenképp sértődés lesz belőle
a női megsértődés általában tart 1-2 napig.
addig is nyugtod lesz és a helyzet is tisztázódik.
szóval durr bele ha eleve olyan tapintatlan,hogy nem veszi le szavak nélkül rólad,hogy terhes amit művel.
jah a másik dolog.
mert ami zajlik az egy keret elvétel,mert a saját akaratát erőszakolja rád.
tedd jutalommá az ölkezősdit.
érdemelje ki valamivel,legyen rá ok,ne pedig csak másszon minden ok nélkül.
és újra a tiéd lesz a keret,mert te szabod meg hogy mikor lehet és mikor nem nem pedig ő.
persze ne túl átlátszó formában műveld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!