Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza lehet még hozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet még hozni a házasságunkat a normális kerékvágásba?

Figyelt kérdés

Fiatal 30-as házasok vagyunk. Amióta megszületettek a gyerekek, anyósomék kb ellenem fordultak. Ez miatt rengeteg vitánk volt a férjemmel. Ezzel már úgy nagyjából egyenesbe kerültünk.

Viszont mióta ezek a viták voltak. Sok erősebb megjegyzés, beszólás, vita volt. Én felvettem az anya-szerepet, mindent egyedül csináltam,mivel ő neki olyan a munkája hogy nagyon sokat dolgozik, eleinte még segített de utóbb már semmit. De az elvárásai magasak, ha nincs valami úgy ahogy szeretné pl két gyerek mellett nincs meleg vacsira, vagy mindig rend szóvá teszi. De ő nem segít, nem csinálja meg. És így szép lassan egyszer ezt, máskor azt mondta. Míg végül kb egy anya testbe bújt cseléd, bejárónő, szakács cukrász, takarítónő nem lettem. Tudom én is hagytam, így részben ez az én hibám is. én nagyon lelkis vagyok, és szeretem ha mindenben jó vagyok. Mostanában nagyon bánt szavakkal, mert tudja hogy célt ér vele.

Viszont mindemellett mikor nem ilyen szerető férj, apa és társ. Kívülről senki se látja ezt csak én meg ő tudjuk.

De nagyon bánt, hiába mondom neki h nekem ez fáj, meg hogy ne mondja ezeket, meg hogy változtassunk. Nem sokáig tart a változás .

Mit tehetek, mi lenne erre a megoldás? Pszichológus? Talán esetleg magamban van a hiba? Válni nem szeretnék. Szeretem őt, csak félek hogy egy nap eljutok arra a pontra hogy a szerelemből gyűlölet vagy közöny lesz.

Jótanács?

Köszönöm a segítségeteket.

2021. okt. 1. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Az lesz, jól látod. A hiba egy része benned van, mert nem mondasz nemet.

Azt kellene, hogy felébredjen. Akkor is, ha válás lenne a vége. A szerelem egy dolog, a tiszteletlenség és a kihasználás pedig egy másik. A pszichológus is jó ötlet, szemfelnyitó lesz (számodra, mert ő nem fog elmenni, nyakam teszem rá).

2021. okt. 1. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ha ő is akarja.
2021. okt. 1. 00:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"Mostanában nagyon bánt szavakkal, mert tudja hogy célt ér vele." Mi a cél? Ha az, hogy rajtad vezesse le a feszültséget, az régen rossz.
2021. okt. 1. 00:57
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Nem lesz baj, hanem már van :( Ha nem lenne gyerek azt mondanám... ehj.

Igen, pszichológus - pontosabban párterapeuta aki nem csak botcsinálta tanfolyáson végzett, hanem egyben pszichológus is. Nem lesz könnyű és gyors folyamat, de talán még nincs minden veszve. Inkább előbb mint utóbb. Minél később kezdődik meg a közös munka annál nehezebb lesz visszahozni.

2021. okt. 1. 01:45
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Készülj fel, ez csak rosszabb lesz.

Kezdj el a váláson gondolkodni, és megtervezni a dolgot.

2021. okt. 1. 02:13
 6/6 anonim ***** válasza:
87%

Nem veled van a gond!!!!

"Viszont mindemellett mikor nem ilyen szerető férj, apa és társ. Kívülről senki se látja ezt csak én meg ő tudjuk."

Szoval az esetek 90 szazalekaban mint a kutyaval ugy banik veled de 10 zazalekba jol?

En azt tanacsolom hogy allj a sarkadra, nem magadert, a gyermekeidert. Hidd el egeszsegesebb ha egy olyan anya mintat latnak aki nem hagyja magat megalazni es kizsakmanyolni mint ami most van. Miattuk kene kiallj magadert.

Olvass szakirodalmat a temaban, egyertelmu a kutatasokbol hogy a gyerekeknek sokkal de sokkal jobb ha elvalnak a szulok mint amikor hasonlo helyzetben nonek fel

2021. okt. 1. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!