Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés ebben az életkorban?
Ahogy hozzád, a TE problémádhoz viszonyul, az abszolút nem normális. És nem csupán önzés. Súlyos empátiahiány, érzéketlenség.
Amúgy a szex akár 70-en túl is normális. Egy sportos életet élő, egészségesen táplálkozó férfi 70-en túl is aktív. Feltéve, ha nincs valami örökölt/ szerzett vérkeringési, vagy prosztata problémája. Egy nőnél már 50 fölött problémásabb lehet.
Sok ninden lehert válóok, a ritkuló szex is.
Mindenesetre szinte boztos, hogy ha nem egyeztek, akkor mellékágak után néz.
A kérdésed, hogy normális-e ebben a életkorban 53 évesen.
Kérdésem a következő: Tedd fel magadnak a kérdést, hogy biztosan nála van-e gond?
Ő valószinűleg mindig ilyen lehetett, esetleg nálad minden rendben van?
Ha máskor volt valami problémád, de beadtad a derekekadat úgy is, most már úgy látszik nem adod, és azt gondolod, hogy vele van gond.
Gondolkozz el egy picikét..
Köszönök minden választ! A férjem régebben is ilyen volt, voltak is ebből nézeteltérések köztünk. Azonban mostanában fordult elő hogy nem olyan már a teherbírásom és beteg is voltam párszor. Valaki írta hogy férfiaknál előjöhet például a prosztataprobléma. És ilyenkor ha nem tud teljesíteni az ágyban a feleség dobja ki a férjét vagy csalja meg?
Én nem tennék ilyet. Ezért ha nekem van problémám nem tartom normálisnak férjem viselkedését. Neki a szex fontosabb mint a kapcsolatunk összessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!