Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az érdekből házsasodásnak,és érdekből babát szülésről?
Mit gondoltok azokról akik anyagi érdek miatt házasságot kötnek, és próbálnak teherbe esni hogy így több pénzhez jussanak? Mi a véleményetek arról ha már eleve úgy csinálja a hogy a házasságot és a babát is, hogy tudja hogy pár ev múlva le szeretne lepni a pénzzel együtt ? Ti szivesen csinálnatok ezt, akar idősebb pasival? Minden vélemény/ tapasztalat erdekel😊
21/L
27!
Szerintem a szegénység nem degralás, nem szégyellni való dolog! Sajnálom, ha megsértődtél.
Ha ilyen helyzetben én is ezen gondolkodnék, mint a kérdező. Érhető, ha nem akar örökké rosszul élni.
Buta nő csinál csak ilyet. Nem lehet annyit félrerakni. Mondjuk számoljuk azt, hogy 35 éves koráig eltartja valaki, onnantól ugye trófeának már nem jó.
Van vissza kb 50 éve. Ha mai árfolyamon havi 200.000 Ft-ból szeretne megélni akkor 120000000 Ft-ot kellene félreraknia. Azalatt a kb 10 év alatt, amíg pénzeli valaki. És akkor még nincs egy lakása, egy kocsija, és a havi 200, az még nem a luxi életmód, inkább a nyomorgáshoz áll közel. Vicces elképzelés mindenesetre. Pláne ha megmurdel mondjuk idő előtt a csávó, vagy csak lebetegszik.
Akkor már prostinak vagy béranyának ezerszer jobban megéri lenni.
Alapvetően nem ítélem el azt, aki anyagi szempontokat is figyelembe vesz a házasság előtt, de ez egy ritka ostoba terv.
Háááát persze :D Mondjuk az még mindig csak a minimum lenne, de mindegy.
Trollkérdésnek mindenesetre jó volt
A véleményem annyi, hogy mindkettőt gusztustalannak tartom.
Én ilyet sosem tennék, nekem nem fér bele. Számomra a házassághoz igazi szerelem kell, igazi társ, akivel összeillünk minden téren ami fontos, akit meg is találtam, most már 12. éve. :) Természetesen össze is hàzasodtunk, ennek is már 10 éve.
Gyereket viszont nem akarok. Soha nem is akartam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!