Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az érdekből házsasodásnak,és érdekből babát szülésről?
Mit gondoltok azokról akik anyagi érdek miatt házasságot kötnek, és próbálnak teherbe esni hogy így több pénzhez jussanak? Mi a véleményetek arról ha már eleve úgy csinálja a hogy a házasságot és a babát is, hogy tudja hogy pár ev múlva le szeretne lepni a pénzzel együtt ? Ti szivesen csinálnatok ezt, akar idősebb pasival? Minden vélemény/ tapasztalat erdekel😊
21/L
Házasságot nem érdekből kötünk, gyermeket nem pénzért vállalunk. Lehet így is persze, csak épp marha boldogtalan lesz a család minden tagja.
Ha a megfelelő motiváció miatt alapít az ember családot, az fantasztikus és mindent megér.
Láttam példát minden oldalra.
Láttam nőt aki babával fogott pasit, láttam nőt aki babával akart pasit fogni, de a pasi kidobta terhesen, és láttam olyan pasit is, aki azért ment bele a babavállalásba, mert fosott, hogy ha nem lesz, akkor lelép a csaja.
Miből kovetkeztettel arra hogy buta vagyok? Nem ez volt a kérdés..
A kérdésem azokhoz szól akik már próbálkoztak esetleg anyagi érdek miatt például babát csinálni, és hogy megérte-e nekik, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!