Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő,50 + évesek,ti még mindig férjjel / feleséggel egy ágyban alszotok vagy külön ágyban, esetleg külön szobába is ?
Ha külön alszotok, mi volt az oka vagy indoka a külön alvás elkezdésének ?
Milyen hatással lett a házaséletre a külön alvás, jó vagy rossz hatással van a házaséletre a kapcsolatra a szexre a külön alvás?
Illetve ha együtt alszotok az milyen hatással van szerintetek a házaséletetekre , Jó vagy rossz hatással van ?
30. A léc azért van magasan a nőknél, mert a kínálat végeláthatatlan! Ha ma nem jött be az igazi, majd holnap. Én személy szerint felháborítónak tartom, hogy olyan nők fikáztak le indirekt módon, akik mellett elmennék az utcán minden értelembe. Az is botrányos, hogy a kiváltságokhoz elég csak nőnek születni, itt értem a párválasztást. Kissé megalázó már ez a puncsolás az online világában. Gyakorlatilag iskolázatlan, neveletlen, szellemikeg és mentálisan igényteleb, sok esetben beteg nők előtt sorokban állnak a férfiak. Majd látván a túlkínálatot, olyan magasra tolhák a lecet, hogy az Empire States Building röhögve átférne alatta.
Egyébként ugyan az van itt is mint az élet bármely területén! Egy agyatlan kisebbség tönkreteszi a többség életét. Itt is a sok degenerált szexéhes pasi elcseszte a normális ismerkedés lehetőségét, az ostoba nők meg lejáratták a normális nők renoméját.
#32 Nehéz megfogalmazni, mert a léc mindenkinek más. Ha nagyon magasan van a léc nem csúszik át alatta senki, vagy nagyon kevesen.
Ilyen értelemben kell lejjebb tenni. (Szerintem)
(Tízen évesen gondoltam óó ilyen meg olyan legyen külsőre, pár év után eljutottam oda hogy legyen mosolygós, és számomra szépen csillogó szeme)
Nem jelenti azt hogy 20 embert ki kell próbálni és majd utána dönteni. Persze kinek vérmérséklete szerint.
Az ilyen nulla tartalmúakkal, nyilván nem sokat lehet kezdeni. Ezt nem is állítottam. Ez szerintem nem az ahol a nyelvünk szépségeit vagy a szabályokat lehetne kutatni...
Azt szerettem volna felszínre emelni hogy ezt a leegyszerűsített példát és ezekhez hasonlókat kiejtve amennyiben nyelvtanban láthatólag gyenge vagy fogalmazásban vagy mindkettőben ellenben a mondanivaló megfelelő lehet nem kéne egyből kiszórni. Ez csak az én véleményem. Nem tanács és nem is iránymutatás.
Köszönöm a véleményt (is) :)
Szerintem 99%-ban a fotó. Sőt, tulajdonképpen fotó 2mp, ha nem fog meg kuka.
Érdekes, hogy az általam megírt bemutatkozó rész akkor sosem keltette fel senki nek az érdeklődését? Figyeld:
Bemutatkozás, bekezdés egy karakterrel beljebb. Itt alapvetően annyit írok, hogy miért vagyok jelen. Jön a tartalmi rész. Itt írok önmagamról, az értékrendemről, kit és mit keresek. Aztán jön az epilógus, ahol lezárom az egészet. Nyelvteni hibáktól mentesen, szépen tagoltan. Nem árulok zsákbamacskát, szépen körvonalazom magam.
Ha írtam levelet, az is hasonló felépítéssel történt. Itt már jobban belemegyek pár dologba, teszek fel kérdéseket is. Persze nem azt hogy mikor dugtál utóljára, vagy szereted-e ha agyomrodik tolják le. Boccs a profán megfogalmazásért, de már semmi kedvem nincs jópofizni, vagy intelligensnek látszódni. Szóval, értelmes, nem tolakodó levél halmazt küldtem már el, és még csak annyit sem kaptam vissza hogy köszönöm hogy időt szántál rám, de nem téged kereslek. Semmi. Oké, a bunkó parasztoknak hogy nem írnak vissza azt még megértem, de könyörgöm! Ha valaki összerak egy normális levelet, akkor még ha nem is tetszik, de vegyük már emberszámba. Elfogadom hogy nem jövök be, elfogadom hogy más az elképzelése, de azért ne legyünk már ennyire érzéketlenek. Csak mint az ember az emberrel... egy gesztus. Egy szó... de ennyit sem kaptam.
Aztán itt is olvasom hogy mennyire bunkók a férfiak, mennyire figyelmetlenek, nincstelenek, lusták, biták, csak kihasználják a nőket stb. Hát most tényleg nem akarom sztárolni magam, de nálam ez az a szint, ami a mérce másik oldalán található. Egy komplett jól működő élet van mellettem. Hát ha ez nem elég, akkor sajnálom. Tulajdonképpen hibáztam, erre rájöttem. Az van, hogy el kell venni amit akarok. Az intelligencia nagyban segít, de a jómodor, a figyelmesség, az előzékenység már nem divat manapság. Végül is, még így is nyerő pozícióban vagyok, csak állítanom kellett magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!