Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Magányos férj házasságban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos férj házasságban, van kiút?

Figyelt kérdés

37 éves pasi vagyok, 8 éve külföldön élek, egy olyan országban, ahol szinte senkit sem ismerek, csak a helyi feleségem. Voltak munkahelyi ismertségek, de ezek a következő melóhellyel együtt el is múltak, igy nem igazán alakult ki tartós baráti köröm. A pandémia miatt, meg gyakorlatilag a négy fal közt élünk.

A feleségemet, akkor ismertem meg, amikor kiköltöztem, 4. éve vagyunk házasok, de egyre inkább elhidegülünk egymástól. Eleinte jól működött, kiegészitettük egymást, de mára ez megváltozott. Olyan, mintha a 16 éves, semmit sem akaró kamaszkori énem lenne, aki lusta és semmit sem csinál. Napokat tölt a laptopján sorozatokat, filmeket nézve, a lakás, meg, amiben lakunk, gyakorlatilag én tartom rendben. Főzni sem igazán főz, az szintén az én reszortom. Nem várja el, de, ha nem takaritok, vagy főzök, akkor semmi sem történik.

Ráadásól ő nagyon lobbanékony, ha szólok valamiért, sokszor pillanatok alatt a plafonon van, igy egy idő után, már inkább nem is szólok, csak, ne legyen balhé. Emiatt, már a sexet sem kivánom annyira vele.

Úgy érzem, hogy abszolút nem becsül meg. Közben meg magányos vagyok, honvággyal, egy idegen országban. Töketlen, háztartásbelinek érzem magam.

2021. aug. 24. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Sajnálom...sajnos ez van ha mondjuk nyugati kultúrába házasodsz pl. De az elején ez hogy nem derült ki hogy semmit sem csinál??
2021. aug. 24. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Ja, egy másik nő. Vagy itthon, vagy ott. Ismerősöm ezért jött haza.
2021. aug. 24. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy van. Válásnak hívják.
2021. aug. 24. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Elválsz szépen és éled az életedet ahogy neked tetszik. Nem is értem a kérdést, ez neked nem egyértelmű?
2021. aug. 24. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyet baleknak hivjak. A legfontosabb ismertetojel, hogy panaszkodik, de nem cselekszik.
2021. aug. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!