Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hányan élnek közületek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan élnek közületek olyan házasságban, amiben már nincs szerelem, de a kapcsolat többi részével nincs gond?

Figyelt kérdés
A kötődés, tisztelet megvan, de már nem feltétlenül vagytok szerelmesek, kvázi inkább szövetségben éltek? Mik ilyenkor az összetartó dolgok?

2021. szept. 17. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
gyerekek, anyagiak
2021. szept. 17. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, hitel, közös lakás.
2021. szept. 17. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Főleg a gyerekek, illetve a válással mindketten rosszabbul járnánk anyagilag is. A szex még működik, ez is összetart.
2021. szept. 17. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Én kifejezetten olyan nőt és kapcsolatot kerestem, ami a józan észre fókuszál. A szerelem rész sosem érdekelt, volt benne részem, inkább csak szenvedés. Magam sosem tartottam akkora embernek hogy rajongjanak értem. Igazából egy ember sincs olyan magasságokban, hogy egy másik ember rajongjon érte. Tele van mindenki testi, lelki, mentális, morális és szellemi, emberi hibákkal. Szerencsémre a feleségem is így gondolkodik, 20 év öta töretlen a házasságunk. Vicces, mert nekem is, neki is vannak plátói hódolóink.
2021. szept. 19. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!