Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan magyar hölgyet, aki összeházasodott fekete Férfival és boldog házasságban élnek együtt? /Magyarországon/ Mik a tapasztalatok? 27/nő
Basszus. Ha akarsz és szereted, menj hozzá, ha nem, akkor meg ne :D
32/f
kicsit se rasszista kérdés. kérdésbe fekete, nigériai jó lesz tagelve is.
ami viszont segíthet: nigériakról nem alakult ki jó véleményem. viszont fekete férfival élek.
az egyedülállót miért raktad bele? megkérte a kezed 8 nap ismeretség után, és most vacillálsz?
Hát én egy ideig dolgoztam a bevándorlási hivatalban. És bizony ott nagyon sok fekete férfi hozza le a csillagokat a gyanútlan szeretetre éhes magyar nőknek...
Én csak olyat láttam ahol a férfi kihasznalta a nőt a tart. Engedély megszerzése céljából házasság útján. Szóval nagyon nagyon körültekintően kell ilyenekbe belemenni.
Bár ezek nagyon trukkosek am.
24N
Egy ismerősöm tizenéve házas, 2gyerekük van.
A vidégi élet sajna nem nekik való.
Köszi fidesz!
Elüldözték őket OV nyuggerkommandósai.
Miattuk nem lesz háziorvosunk, illetve összevonják az ovis csoportokat, mert túl alacsony lesz a létszám(eddig pont a határértéken volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!