Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban élő,50 + évesek,ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élő,50 + évesek,ti még mindig férjjel / feleséggel egy ágyban alszotok vagy külön ágyban, esetleg külön szobába is ?

Figyelt kérdés

Ha külön alszotok, mi volt az oka vagy indoka a külön alvás elkezdésének ?

Milyen hatással lett a házaséletre a külön alvás, jó vagy rossz hatással van a házaséletre a kapcsolatra a szexre a külön alvás?

Illetve ha együtt alszotok az milyen hatással van szerintetek a házaséletetekre , Jó vagy rossz hatással van ?

#50 éves házasok együtt alvás előny hátrány
2021. szept. 27. 13:09
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

9 # - es szerinted mitől szar a szexuális életetek?

Szerinted mikor, mitől romlott el aszexuális életetek ?

2021. szept. 28. 21:58
 12/39 A kérdező kommentje:

10 # -es

Ha jól értem a szex teljessen megszűnt köztetek létezni ?

Mit értesz az alatt, hogy a feleségednek sokkal jobb így ? Mi az ami sokkal jobb neki így ?

2021. szept. 28. 22:02
 13/39 anonim ***** válasza:
73%

10-es vagyok.

Nem szűnt meg teljesen. Előtte is kb havi 1 volt és most is. Csak nem lefekvéskor.

A feleségemnek azért jobb így, mert így lefekvés környékén nem "nyaggatom", nem próbálkozok, nyugodtabban tud relaxálni, olvasgatni, aludni.. illetve azért is jobb neki mert így akkor van szex amikor kedve van hozzá. Általában olyankor jelzi és én meg ugye szinte mindig készen állok.

Nekem meg nyilván rosszabb, mert kevesebb esély a szexre. Bár valahol jó, mert a folyamatos visszautasítás meg kiölte a vágyat belőlem.

2021. szept. 29. 15:35
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
#10 Sorozatos visszautasítás után már hiába várják el hogy férfi legyek. :(
2021. szept. 29. 16:20
 15/39 anonim ***** válasza:
43%
14 én megtanultam elfogadni hogy akkor van szex amikor őneki is megjön a kedve. Azt volt vele nehéz megértetni, hogy akkor viszont ne várja h kezdeményezzek. Ezt egyébként megértette, a gond az hogy természetemből fakadóan, azért egy idő után megint elkezdek próbálkozni, hátha változott. Ilyenkor a visszautasítás megint kinyírja a kedvemet. Viszont amikor ő kezdeményez, próbáltam már h csakazértis is visszautasítom, de egyszerűen nem sikerült, túlságosan vágyok a szexre
2021. szept. 29. 16:24
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
7,9 vagyok. Azért vannak néha fellángolások, néha újra egymásra találunk szexuálisan is. Csak hogy jelezzem, hogy ez nem minden esetben egy lezárt ügy.
2021. szept. 29. 16:26
 17/39 anonim ***** válasza:
45%
Mi együtt alszunk, egy takaró alatt osszebujva.Hianyozna ha nem így lenne, mindketten így szeretjük. Viszont ettől még nincs szex, mert a férjem már nem potens. Ezt a problémát házon kívül oldom meg. De ez a megcsalas nem befolysaol semmit erzelmileg, az osszebujas mindkettőnk igénye.
2021. okt. 4. 23:39
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt alszunk.

Én elképzelhetetlennek tartom, hogy ne egyszerre feküdjünk le és ne egy ágyba. A közös takaró az nem ment, mert en kitakarózós vagyok, a férjem meg nem az. Max néha, ha nagyon hideg van, akkor kerül elő a dupla takaró. Minden téren rendben van a kapcsolatunk.

2021. okt. 5. 14:28
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 48 vagyok, de szívesebben aludnék külön, elsősorban azért, mert párom iszonyatosan tud horkolni, másodsorban pedig azért, mert úgysem történik már köztünk semmi. F
2021. okt. 5. 16:01
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem kijelentette hogy nem akar már szexuális életet êlni, elég volt neki hogy 15 évig megjátszotta, nem akarja tovább erőltetni. Természetesen külön alszunk, Ő 41 én 46.
2021. okt. 5. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!