Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő,50 + évesek,ti még mindig férjjel / feleséggel egy ágyban alszotok vagy külön ágyban, esetleg külön szobába is ?
Ha külön alszotok, mi volt az oka vagy indoka a külön alvás elkezdésének ?
Milyen hatással lett a házaséletre a külön alvás, jó vagy rossz hatással van a házaséletre a kapcsolatra a szexre a külön alvás?
Illetve ha együtt alszotok az milyen hatással van szerintetek a házaséletetekre , Jó vagy rossz hatással van ?
40 évesek vagyunk, kb 2-3 év házasság után feladtuk az együtt alvást mert a kapcsolat rovására ment.
Teljesen más a bioritmusunk, férjem fél5kor kel és 10-kor fekszik le aludni, én meg 2 előtt nem tudok elaludni, cserébe 9kor kelek. Rossz alvó vagyok ráadásul, ki-be járkálok, minden zajra felébredek. És ha felébredtem akkor a járkálással meg a férjemet ébresztem csak fel.
Sokkal jobb így sztem. A házaséletre meg nem hogy rossz hatással volt, hanem inkább jó hatással. Többet szexelünk így, és kevesebbet veszekszünk :) Külön izgalom hogy ha lefekvés előtt akarunk szexelni (ami amúgy ritka, inkább a délutánit szeretjük) akkor bekopogunk a másikhoz. Van ebben vmi különleges... De ezt leszámítva egyébként az elalvás előtti összebújás kicsit hiányzik, bár az mindig is hiányzott.. Kanapén szoktunk összebújni este fele, vagy reggel befekszünk a másik mellé az ágyba, egy lustább vasárnapon.
Hát ez nem úgy van hogy ha 50 éves vagy akkor kötelező külön aludni 50 alatt alatt meg együtt.
Egyén és pár függő, és nem kor.
Horkolok. Külön alszunk. Azóta nincs szex sem.
7 # -es
Milyen hatással lett a házaséletre a külön alvás, jó vagy rossz hatással van a házaséletre a kapcsolatra a szexre a külön alvás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!