Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy csak ezzel a 2 feltétellel szeretnék hozzámenni a barátomhoz?

Figyelt kérdés

1. Marad az eredeti (lánykori) nevem, nem veszem fel semmilyen formában az övét.

2. Házassági vagyonjogi szerződést kötünk, rögzítjük, hogy nem élünk vagyonközösségben, hanem vagyonelkülönítő rendszerben.

2021. aug. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
79%
Na ebben a hazassagban is a lagzi a lenyeg.
2021. aug. 30. 12:22
 22/61 anonim ***** válasza:
74%
Telejes korrekt így.
2021. aug. 30. 12:32
 23/61 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez nagyon bejönne, ha nem tetszik neki, keress meg. :)
2021. aug. 30. 12:34
 24/61 anonim ***** válasza:
21%
Linkeld már be neki ezt a kérdést, hogy el tudja olvasni a kommentjeid ís magától ki tudjon bszni :D
2021. aug. 30. 12:38
 25/61 anonim ***** válasza:
6%
Amit te akarsz, az a bejegyzett élettársi kapcsolatnak felel meg.
2021. aug. 30. 12:39
 26/61 anonim ***** válasza:
51%
Hát, én úgy vagyok vele, hogy vagy csinálom rendesen vagy sehogy. Én nem házasodnék olyan emberrel, akivel nem akarok minden tekintetben közösséget vállalni. De ha nektek így oké, akkor csináljátok.
2021. aug. 30. 12:43
 27/61 anonim ***** válasza:
22%

25 Bejegyzett élettársi kapcsolatot csak egyneműek köthetnek.

Ellentétes nemű pároknak regisztrált élettársi kapcsolat van.

2021. aug. 30. 12:48
 28/61 A kérdező kommentje:
Bejegyzett élettársi kapcsolatban azonos nemű személyek élhetnek csak. Pontosan az ő érdekében történne a vagyonjogi rendelkezés, őt szeretem, nem a pénzére utazom, az maradjon az övé.
2021. aug. 30. 12:49
 29/61 anonim ***** válasza:
36%

uh, azért van itt egy pár ellentmondás:

-magasabb fokú összetartozás - de készüljünk fel, hogy mi van, ha válunk

-férj és FELEség leszünk - nehogy már alárendelődésnek látszódjon, hogy a nevét felveszem

-minden kiadást felezünk, nehogy az anyagi helyzete miattam megváltozzon - és akkor mi van az arányosítással...

Döntsd el, mit akarsz:

-házasságot kötni, s egy családdá lenni

vagy

-átmenetileg biztos partnerrel lenni

2021. aug. 30. 12:50
 30/61 anonim ***** válasza:
65%

Azt ugye tudod, kérdező, hogy a házasság előtt szerzett vagyon az így is-úgy is marad különvagyon?

Az meg már más kérdés, hogy a párod nem hiszi el, hogy nem a pénzére utazol, ezért ilyen látszatintézkedésekkel szeretnéd megnyugtatni. Ha meg bízik benned, akkor meg erre semmi szükség, mert tudja magától is. A külvilág véleménye meg kit érdekel.

Csináljátok úgy, ahogy nektek jó, ez tényleg kizárólag kettőtök magánügye.

2021. aug. 30. 13:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!