Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Feltétellel" lehet csak kapcsolat?
Már egy ideje megismertem egy fiút. Nagyon hamar közös hullámhosszon voltunk, minden tökéletes amikor együtt vagyunk. Igaz vannak stiklis dolgai, de meg tudtuk beszélni.
Mostanra tényleg olyan minden mintha már egy pár lennénk, viszont amikor erre rákérdeztem azt a választ kaptam, hogy azt majd a szex eldönti, neki nagyon fontos az intimitás hogy ezt kijelentse.
Készülnék az első alkalomra, viszont ezt most így úgy fogom fel mint egy vizsga, nem tudom. Nem tudom hogy akkor amiket felém mutatott érzéseket valósak-e, vagy csak azért mondja mert meg akar szerezni.
Tehát most egy teljesítmény fogja megmondani, hogy együtt vagyunk vagy sem, ami valahol jogos talán. Vagy csak túlgondolom?
Túl, erősen túl.
Eléggé elnyújtjàtok ezt az egyéjszakàst, de majd ràjössz.
majd szex után kiderül, hogy túlgondoltad e vagy sem.. addig csak találgatás.
Azért visszavághattál volna valamit, hogy ne érezze ennyire nyertes helyzetben magát...
Mire gondolsz, mivel vághattam volna vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!