Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment már így tönkre valaki kapcsolata ?
Önertekelési zavarral küzdök (szerintem) hónapok óta, de most nagyon rossz irányt vett az életem. Ilyen rosszul sosem éreztem magam, nem merek és nemis akarok emberek közt lenni, tul sokat tettem a kulsomert.. ugy erzem hiaba, mert a paromat “mások” érdeklik.
Kezd rá menni a kapcsolatom, mert nincs kedvem semmihez, se beszelgetni, se látni a pàromat, szinte semmi.. csak sirok es sirok, es mar annyira hogy egesznapomat ez tolti ki..
mit tegyek? Mire gondoljak? Hogy megvszunjon ez az erzes hogy nem akrok elnii??😔😔😔
"a paromat “mások” érdeklik"
Erre megy rá a kapcsolatod, nem arra, hogy sokat törődsz a külsőddel.
Rúgd ki.
Ez a kapcsolat lehúz téged.
Ne pazarold az idődet, energiádat.
Ne hagyd lerombolni az önértékelésedet.
Ugye jól értem, hogy testsúllyal van probléma, a párod meg a vékony lányokat szereti? Az önfejlesztés jó, minden helyzetben. Ami itt sántit, hogy neked a célod csak a megfelelés. Így nem fog menni és nem is leszel soha vonzó. Még ha a külsőd 10/10-es is lenne, ha nincs hozzá megfelelő tartásod, mit sem ér.
Azt nem tudom mikét jutottál ide, de nem hiszem, hogy egyedül meg tudod oldani. Menjél el pszichológushoz, fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!