Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek egy abortusz miatt ment tönkre a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak akik keresztűl mentek egy ilyenen és nemtudták feldolgozni.
2019. júl. 28. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Én vagyok a férfi, a barátnőm akaratom ellenére legyilkolta a közös gyerekünket. Műtét után már nem tehette be a lábát a házamba. Azóta is nehezen emésztem meg a dolgot, mindig az jár a fejemben, hogy hány éves lenne már.
2019. júl. 28. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom.:( Igen akartam is irni hogy férfiak ti is irjatok,hogyan éltétek meg,hogyan viszonyultatok utánna a párotokhoz,stb.
2019. júl. 28. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem neked kell megszülni a gyereket. Nem neked kell feladni miatta az eddigi életed és karriered. Nem neked kell vele évekig 0-24-ben otthon lenni. Ha szétmentek nem neked kell egyedül felnevelni. Férfiként könnyű azért kapálózni, hogy tartsátok meg a gyereket mert a ti életetekre minimális hatással van.

2019. júl. 28. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért ez szerintem 50-50%.De tény hogy anyának a teljes éltetét rákell áldoznia.
2019. júl. 28. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3, ez nem így működik, és sajnálom, hogy te ilyen férfi példákat láttál, de normál esetben mindkét félnek gyökeresen megváltozik ez élete, épp ez a jó benne, teszem hozzá. Ettől még számomra nem nő az olyan, aki elhiteti a másik féllel, hogy szintén családra vágyik, majd hideg vérrel, a másik szülő megkérdezése nélkül abortálja a közös gyerekünket. Ebben remélem egyetértünk.
2019. júl. 28. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok.

Mi nem terveztünk babát még, nem volt a kapcsolatunk azon a szinten, hogy a tervezési szakasz életbe lépjen.

Megtörtént a baj, én ezt elmondtam neki pozitív teszttel a kezemben. Nem zártam ki őt, hagytam, hogy eméssze a dolgot, felfogja az aktuális helyzetet. (Nem tartom pozitív és helyes dolognak azt, amikor egy ilyen nagy volumenű dologról egy nő egyedül és önhatalmúlag dönt, mert "az én testem, azt csinálok, amit akarok". Igen, de a férfi gyereke is, ő is kellett hozzá, joga van ahhoz, hogy meggyőzzön téged arról, hogy kell nektek ez a baba, ahogy neked is jogod van őt meggyőzni arról, hogy nem kell még baba. Ez ilyen egyszerű. Nem beszélhetsz úgy, hogy a "te tested, te döntésed", amíg nem önmagadnak csinálsz gyereket férfi nélkül.)

Mi átrágtuk és közösen jutottunk arra, hogy nem szeretnénk még gyereket. Megtörtént a műtét, és mindent elvágtak azután. Nem keresett, nem hívott és pár nap múlva közölte, hogy ennyi volt. Nem beszéltük meg, nem kérdeztem, hogy miért döntött így, úgy éreztem, hogy a közös döntésünk miatt én lettem a hibás. Nem tudom, hogy ez a reakció azért volt, mert átértékelte idő közben, vagy meggondolta magát... Fogalmam sincs. Ezt azért még egyszer leülnék vele átbeszélni, így 2 év után, mert ha ez megtörténne, akkor tényleg el tudnám engedni a dolgot. De nehéz egy ilyet feldolgozni és nekem is hosszú időmbe tellett, hogy ne számolgassam hány éves lenne, hol tartana a fejlődési szakaszban, hogyan nézne ki...

Nem beszélek már róla senkivel. 2 év kellett ehhez. Szerintem nincs olyan kapcsolat, ami egy ilyen után ne rogyna meg, rosszabb esetben ne menjen tönkre...

Kivéve azoknál (talán) akik egyáltalán nem akarnak soha gyereket.)

2019. aug. 17. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Ertem.Sajnalom h keresztul kellett ezen menned.
2019. aug. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!