Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a legtöbb embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a legtöbb embernek kapcsolata? Vannak az életben nyertesek meg vesztesek?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy aki a korai 20-as éveiben vagy a gimiben megtalálta az igazit, azok jártak jól. Mert már későbbi korban akinek több partnere volt, mindig jönnek az összehasonlítgatások az milyen volt, te milyen vagy stb. De amúgy van más 29 éves nő aki gyerek mellett is talált valakit, de nekem még gyerek nélkül se sikerül. Ha valaki online ír is, egy ideig beszélünk, majd egyszer csak eltűnik. De ha valami csoda folytán össze is jövök valakivel, az se tart sokáig. Más 29 éveseknek már megalapozott az életük: férj, gyerek vagy gyerekek.
2019. júl. 23. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem korfüggő, csak rossz embereket fogsz ki. Ezt én is tapasztalom, hogy az emberek ítélkeznek. Vannak dolgok amit emiatt nem is közlök ismerkedéskor, mert azt tapasztalom, hogy ha tudják, akkor ítélkeznek, ha nem akkor tovább tart a beszélgetés, lesz esélyünk megismerni egymást. Bár az egyik ilyen dologra valamiért mindig rákérdeznek, mintha ezen múlna minden, pedig nem. De sajnos ez van. De ne add fel, ahogy én se teszem, hátha.
2019. júl. 23. 12:30
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ez sokmindentől függ. A legfontosabb az empátia. Ennek a hiánya adja a legtöbb vitának a teret, ami külön utakhoz vezet. Persze ez nem minden. Mindig két emberen múlik egy kapcsolat, nincs az hogy csak ő, csak én. És a boldog kapcsolat sem kor függő. Közös érdeklődés, közös célok, lojalitás, a szeretet kimutatása. A legfontosabb az odaadó figyelem. Mindig végig kell hallgatni a másikat, ez is empátia. Sokszor fontosabb egy hallgató fül, mint egy okosat mondó száj. Ha kérdésed van még nyugodtan tedd fel privátban.
2019. júl. 23. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt akarja, hogy elfogadják úgy, ahogy van, de ő már nem akarja a másik legkisebb hibáját, másságát sem tolerálni.

Közben meg megdöglik a magánytól, de szerinte az még mindig jobb, mintha valaki mondjuk naponta felhajtva hagyná a wc ülőkéjét, vagy középen nyomja a fogkrémet....

Hát akkor valamit valamiért, csak jobb tudni, hogy nekünk kb. annyi, ha nem több hibánk van, mint a többi embernek.

2019. júl. 23. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszek abban, hogy valaki tiniként vagy a huszas évei elején megtalálja az igazit. Ok, előfordulhat.

Általában ezekben a kapcsolatokban szoktak idővel féredugni. Ennek pedig leginkább az az oka, hogy nem tapasztalt mással is dolgokat és idővel ez feltör benne. Az egyik fél előbb-utóbb elcsábul.

Aztán míg mások szórakoznak, vágyaikat próbálják megélni, karriert építenek, utaznak...stb- ők addig a fitalaságukat egy ember mellett, esetleg ordító gyerekkel és szarospelenka cserével élték.

Majd 30-40 évesen válnak(többség gyerekkel a nyakában), lyukat/farkat cserélgetnek..stb.

Az evolúció szempontjából az a nyertes: aki a legjobb, legrátermetteb és legalkalmazkodóbb -ez szaporodik.

Szaporodik a cigó is 15 éves kora óta(35évesen már nagyszülö). Szerinted azok nyertesnek minősülnek?

Vagy nyertes-e az, akinek ugyan családja van, de közben sóvárog más élete után, vagy mások után (esetleg félredug, otthon meg a fosbukon színleli a nagy love-ot)?

Vagy mégis az a nyertes, akinek voltak hosszabb kapcsolatai, vagy szexelt jópár emberrel mielőtt megtaláta az"igazit" (és esetleg családja lett)?

2019. júl. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!