Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fèrfiak őszintèn ki az akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak őszintèn ki az akinek kapcsolata van mègis fèlremegy?

Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Ajj már, hagyjuk már a férfiakat. A nők is ugyan úgy félre mennek. A hétvégén motoros találkozó volt itt nálunk Tiszaföldváron.

Az egyik csajszit, aki egy volt ismerősöm ismerőse, megmotoroztattam kicsit a robogómon, hát egy kicsit már ittas volt. A nővérét is elvittem nem sokkal előtte pár körre.

Olyant kérdezett a csaj, hogy úgy láttam alakul köztem a tesója között valami, de pont mondták, hogy házas a csaj, ezt mondtam neki is. Erre csak annyit mondott, hogy az nem jelent semmit.

Kérdeztem, hogy vele mi a helyzet, annyit mondott, hogy szingli, szabad mint a madár. Közben meg kiderült, hogy még is van pasija.

Nem vagyok jó pasi amúgy, sajnos keresztül néznek rajtam a nők. Még is megcsókolhattam, többször is.

Jó, lehet nem nagy szám, de van aki már ezért is kitenné a másikat.

2019. júl. 14. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Na igen #1, akkora zajjal voltatok, hogy még itt Martfűn is azt hallgattuk.😀
2019. júl. 14. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

a francba hogy lemaradtam a találkozóról, mindig ezek miatt a nők miatt megyek oda is :D

manapság a kapcsolatban lévő nőket könnyebb ágyba vinni mint a szingliket :D

2019. júl. 14. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak hidd el, de mivel kapcsolatban vannak jól titkolják, otthon nem akarják borítani a bilit, közös hitel, közös ház,közös gyerek, unalmas szex,új punci!!!
2019. júl. 14. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:

#1, ott kb az összes csajt megdugták, gusztustalanul részeg volt mind.

Kérdező, sose vallja be senki, ha félremegy, akár férfi, akár nő.. ritka aki nem megy félre:)

2019. júl. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!