Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak őszintèn ki az akinek kapcsolata van mègis fèlremegy?
Ajj már, hagyjuk már a férfiakat. A nők is ugyan úgy félre mennek. A hétvégén motoros találkozó volt itt nálunk Tiszaföldváron.
Az egyik csajszit, aki egy volt ismerősöm ismerőse, megmotoroztattam kicsit a robogómon, hát egy kicsit már ittas volt. A nővérét is elvittem nem sokkal előtte pár körre.
Olyant kérdezett a csaj, hogy úgy láttam alakul köztem a tesója között valami, de pont mondták, hogy házas a csaj, ezt mondtam neki is. Erre csak annyit mondott, hogy az nem jelent semmit.
Kérdeztem, hogy vele mi a helyzet, annyit mondott, hogy szingli, szabad mint a madár. Közben meg kiderült, hogy még is van pasija.
Nem vagyok jó pasi amúgy, sajnos keresztül néznek rajtam a nők. Még is megcsókolhattam, többször is.
Jó, lehet nem nagy szám, de van aki már ezért is kitenné a másikat.
a francba hogy lemaradtam a találkozóról, mindig ezek miatt a nők miatt megyek oda is :D
manapság a kapcsolatban lévő nőket könnyebb ágyba vinni mint a szingliket :D
#1, ott kb az összes csajt megdugták, gusztustalanul részeg volt mind.
Kérdező, sose vallja be senki, ha félremegy, akár férfi, akár nő.. ritka aki nem megy félre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!