Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom exe tönkre tette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom exe tönkre tette a kapcsolatunkat. Persze ehhez a volt párom is kellett,mert hagyta. Érdemes egy kis bosszúságot okozni nekik így utoljára? Egy videót kiposztolni, ahol megy a cumi keményen. Mármint ők ketten. Ennek lehet jogi következménye?

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Azzal, hogy szándékosan bűncselekményt követsz el, magadon kivul senkinek nem okozol igazán bosszúsagot.
2020. szept. 4. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Semmi értelme. Ideig óráig lehet, hogy azt fogod érezni, hogy jobb tőle. De később rájössz, hogy ettől még ugyanúgy nem vagytok már egy pár. Képzeld el magad ugyanebben a szituációban, úgy, hogy te vagy az, akiről a videó kikerül. Ennek fényében dönts.
2020. szept. 4. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:
A jogi következmények érdekelnek főképp. A gonosz huzasomat majd kiheverem.
2020. szept. 4. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
De szerintem mindketten tudják, hogy a barátnője le szokta szopni.
2020. szept. 4. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Attól, hogy ők gerinctelenek, neked nem kéne annak lenned.
2020. szept. 4. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Ennek lehet jogi következménye?

Nyilván igen.

2020. szept. 4. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Fu, basszus. Jol dontott, hogy az exet valasztotta. Ekkora aljassagra csak mert szenved valaki, sem kepes csak ugy.

Igen, vannak eros jogi kovetkezmenyek. De gondolom, akkor valami alattomosabb megoldas jon.

2020. szept. 5. 01:41
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk is megcsalás volt a dologban, szakítottunk... exem az én üzenőfalamra, a saját videónkat töltötte fel, hogy menjek vissza hozzá...

Nem értem a logikát, de lehet bennem a hiba...

Én feljelentettem, felfüggesztettet kapott érte...

2020. szept. 5. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom a kérdező nem komolyan gondolja, csak eljátszik a gondolattal. Ha meg tényleg ennyire hülye akkor megérdemli a következményt.
2020. szept. 5. 17:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Így van. Csak eljátszottam a gondolattal. Dühös voltam illetve vagyok.
2020. szept. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!