Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom exe tönkre tette a kapcsolatunkat. Persze ehhez a volt párom is kellett,mert hagyta. Érdemes egy kis bosszúságot okozni nekik így utoljára? Egy videót kiposztolni, ahol megy a cumi keményen. Mármint ők ketten. Ennek lehet jogi következménye?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 22:46
1/10 anonim válasza:
Azzal, hogy szándékosan bűncselekményt követsz el, magadon kivul senkinek nem okozol igazán bosszúsagot.
2/10 anonim válasza:
Semmi értelme. Ideig óráig lehet, hogy azt fogod érezni, hogy jobb tőle. De később rájössz, hogy ettől még ugyanúgy nem vagytok már egy pár. Képzeld el magad ugyanebben a szituációban, úgy, hogy te vagy az, akiről a videó kikerül. Ennek fényében dönts.
3/10 A kérdező kommentje:
A jogi következmények érdekelnek főképp. A gonosz huzasomat majd kiheverem.
2020. szept. 4. 22:51
4/10 anonim válasza:
De szerintem mindketten tudják, hogy a barátnője le szokta szopni.
5/10 anonim válasza:
Attól, hogy ők gerinctelenek, neked nem kéne annak lenned.
6/10 anonim válasza:
Ennek lehet jogi következménye?
Nyilván igen.
7/10 anonim válasza:
Fu, basszus. Jol dontott, hogy az exet valasztotta. Ekkora aljassagra csak mert szenved valaki, sem kepes csak ugy.
Igen, vannak eros jogi kovetkezmenyek. De gondolom, akkor valami alattomosabb megoldas jon.
8/10 anonim válasza:
Nálunk is megcsalás volt a dologban, szakítottunk... exem az én üzenőfalamra, a saját videónkat töltötte fel, hogy menjek vissza hozzá...
Nem értem a logikát, de lehet bennem a hiba...
Én feljelentettem, felfüggesztettet kapott érte...
9/10 anonim válasza:
Gondolom a kérdező nem komolyan gondolja, csak eljátszik a gondolattal. Ha meg tényleg ennyire hülye akkor megérdemli a következményt.
10/10 A kérdező kommentje:
Így van. Csak eljátszottam a gondolattal. Dühös voltam illetve vagyok.
2020. szept. 7. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!