Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem akarja kimosni a pulcsikat, vagy plédeket amiket vásárol, hanem használatba veszi, és csak ha használatban koszos, foltos, vagy büdös lesz utána mossa ki, ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
Pólót, nadrágot (ami közvetlenül a bőrrel érintkezik) kimossa.2020. máj. 27. 12:43
1/14 anonim válasza:
Miért kéne egy zsugorfoliba csomagolt pkedet kimosni?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát azt pláne nem kell. De ami csak úgy van a polcon.
2020. máj. 27. 12:51
3/14 anonim válasza:
Passz. Érdekes kérdések. Én speciel mindig kimosom akkor is ha új, és be van csomagolva. Nem szeretem azt a nejlon szagot. Azt szeretem ha tiszta, öblítő illata van.
4/14 anonim válasza:
Szimplán nem érdekel.:) Túl idős vagyok már ahhoz, hogy ilyeneken filózzak.
5/14 anonim válasza:
Én még az alsónadrágot sem mosom ki!
6/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, náluk alap, hogy bármit veszünk, legyen az ruha, póló, nadrág, takaró, törölköző stb, egyből kimossuk.
7/14 anonim válasza:
Mint a 6-os, mi is mindig minden új cuccot kimosunk.
8/14 anonim válasza:
Nem zavar, sem a párom sem én nem foglalkozunk vele, hogy kimossuk. Leszámítva az alsógatyát, esetleg pólót. Igazából jóval több szemetet viszünk be a szervezetünkbe evéssel, főleg, hogy nem bio zöldségeket vásárolok, tehát olyan mindegy az a minimális vegyszer ami bekerülhet bőrön keresztül a testembe az új ruhák miatt.
9/14 anonim válasza:
Tele van még kioldódó festékkel, kezelő anyagokkal, rengetegen összefogdosták, csak meg kell nézni, hogy távol keleten milyen körülmények között készül. Alap, hogy mindent kiöblítek használat előtt. Ha téged zavar, tedd meg helyette is.
10/14 anonim válasza:
Én mindent egyből kimosok, mert még ha csak a polcon is volt, ki tudja, hányan megfogdosták már.
Mióta pedig dolgoztam ruhaboltban, ez fokozottan igaz nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!