Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a párom haverjának hogy zavar a viselkedése? És ti ehhez mit szóltok hogy a barátomat nem zavarja?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a helyzet hogy a barátom egyik legjobb haverja elég furán viselkedik. Tudni kell hogy a srác nagyon érzelgős, mély gondolatai vannak, szóval nem egy hétköznapi "kemény arc".

Mindig is olyan volt társaságban hogy mindenkivel nagyban ölelkezik, lányokkal is, (fiúk és ő csajaik társasága), és random odahúzza haveriságból más haverjának a csaját fejen puszilja stb- én értem hogy vannak ezek a nagyon "olaszos" emberek, és tudom hogy neki ez "életérzés" ilyen a személyisége, a srácokkal is hosszasan ölelkezik, tehát ez emiatt jó ideig nem zavart, meg nem akartam rossz arc vagy begyöpösödött lenni aki ezeket nem hagyja. Azt tudom hogy a társaságban egy csaj megmondta neki hogy ő utálja ha más hozzáér és fejezze be.

Nem csinálja sűrűn de most szingli és még inkább ilyen magánya van és ilyeneket csinál, legutóbb ültünk a barátom mellett és átkarolt és magához húzott(de úgy mint fiú a lányt ha értitek), és mondta hogy neki annyira hiányzik ez a testiség amióta szingli. Hirtelen nem is tudtam mit mondani csak hagytam zavaromban és néztem a barátomra hogy azért igazán mondhatna valamit de nem mondott semmit. Aztán valahogy "elhúzódtam" hogy ne legyen bántó de nekem ez kicsit sok. Mondtam a barátomnak hogy őt ez nem zavarja? Mondja nem, mert tudja hogy a haverja ilyen. Én is tudom hogy nem jövök be neki, mert van egy lány aki dobta és még mindig szereti és ezt a magányt vetíti ki ránk.

Csak félek ha szólok kínos helyzetet teremtek, esetleg megromlik a srác hozzám való "állása", hogy nem leszek a szemében "jó fej" , szerintem a barátomnak kéne valahogy szólni, de tudom hogy ez a srác személyiségéből fakad. (Azt tudni kell hogy a barátom csak azért nem féltékeny mert a haverja és nem gondol mögöttes szándékot, ha idegenek nyomulnak azért az nagyon zavarja)

Szerintetek?

22L

2020. júl. 6. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rászólnék. De én mindig megmondom, hogy puszit sem adok. Nem érdekel, hogy jófejnek lát-e, lásson olyannak, amilyen vagyok, és aki vagyok, az nem szereti az ilyen közeledéseket.
2020. júl. 6. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább arról szól, hogy ő em tartja tiszteletben azt, hogy másnak más az intimszférjánáak a határa. Ezt határozottan meg kell mondani, hogy ez neked kellemetlen és hagyja abba. Értelmes ember ezt felfogja. Nem mindenki ilyen ölelkezős tíípus, ezt neki tiszteletben KELL tartania. De ahhoz ezt neki meg kell mondani! Egyenesen és őszintén.
2020. júl. 6. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ez nem a párod dolga, hanem a tied.
2020. júl. 6. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Én kerek perec megmondanám. Mindenkinek joga van megvédeni a személyes terét, és neki is fel kellene tudni mérnie, hogy kinél fér ez bele, kinél nem. Ha egy kicsit is intelligens, akkor ezt nem szabadna sértésnek vennie.
2020. júl. 6. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem a barátod dolga szólni, ez nem az óvoda. A TE dolgod meghúzni a határaidat és megbeszélni ezt a haverral. Nekem elég sok ilyen ismerősöm van, a dél-amerikai férjem baráti társasága nagyrészt ilyen, de sikerült mindenkivel kulturált módon megbeszélnem, hogy ez a fajta viselkedés nekem idegen és szeretném, ha nem vonnának bele, lám mindenki elsőre felfogta és onnantól kezdve csak egymást ölelgetik állandóan, engem békén hagynak.
2020. júl. 6. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamelyik haverjának egyszer olyan barátnője lesz, aki ezt közeledésként értékeli, élvezi és viszonozza (vagyis szívesen kikacsint a kapcsolatból), nagyot néz majd a társaság, mert szerintem simán meg fogja húzni a nőt.

De a kérdésre válaszolva, én azon az állásponton vagyok, hogy szólj neki te. Ha a barátod beszél vele, hogy téged zavar, miközben te semmi jelét nem adtad, az fura, különben sem vagy kislány, hogy atyáskodjanak feletted, és helyetted oldjanak meg ilyen piszlicsáré konfliktusokat.

Ha odahúz, ölelget, puszilgat, csak húzódj el nyugodtan, és mondd, hogy "bocs, de én ezt nem szeretem/nekem ez már túlzás/nekem ez sok".

Az igazi gond akkor lesz, ha esetleg nem vesz téged komolyan, akkor is csinálja, vagy bevágja a durcit, hogy te milyen gonosz vagy, amiért nem hagyod. Akkor diszkréten le is cseszheted.

A te határaid fontosabbak, mint az ő abnormális dörgölőzési igényei, nem elégítheti ki őket más kárára. Ha rosszul érzi magát ölelések nélkül, az meg az ő baja, nem a te dolgod.

2020. júl. 6. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van görög származású haverom, na ő is pont ilyen, de az a vicces, hogyha csinál is ilyet nőkkel, annak sosincs sem szexuális, sem érzelmi vonatkozása, ő egyszerűen ilyen, az a típus aki a napot is ölelgetné, ha lehetne, MINDIG vidám, és az a tipikus déli mentalitás ütközik ki rajtuk.

Én a helyedben, már okosan a kéztartásaimmal jelezném - érném el, hogy ne közelítsen. Én pontosan ezt teszem másokkal, aktívan használom a karjaimat ilyen célokra, tömegben pl. kirakom a könyököm, hogy véletlenül se jöjjön belém senki, a másik karom magam elé helyezem, mint egy sorompót, vagy mint a pincérek, hogy ott is legyen "tér" közöttem és mások között. Utálom a tömeget, a nyomulást, az ilyen "déli" karakterekkel sem tudok mit kezdeni.

2020. júl. 6. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem lennék együtt valakivel aki ezt normálisnak tartja mert ez azt jelenti hogy ő is nyugodt szívvel magára húz más lányokat.
2020. júl. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!