Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy csak ezzel a 2 feltétellel szeretnék hozzámenni a barátomhoz?

Figyelt kérdés

1. Marad az eredeti (lánykori) nevem, nem veszem fel semmilyen formában az övét.

2. Házassági vagyonjogi szerződést kötünk, rögzítjük, hogy nem élünk vagyonközösségben, hanem vagyonelkülönítő rendszerben.

2021. aug. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
99%
Ez csak és kizárólag rátok tartozik. De nincs egyébként ezzel semmi gond.
2021. aug. 30. 10:55
 2/61 anonim ***** válasza:
99%
Nem látok ezzel semmi problémát.
2021. aug. 30. 11:03
 3/61 anonim ***** válasza:
94%
Ha a barátod beleegyezik, akkor sok boldogságot. Kivetnivalót nem látok benne.
2021. aug. 30. 11:03
 4/61 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem rendben van. Egy jól működő, nem felszínességen alapuló kapcsolatban ez nem kellene, hogy rontson annak minőségén, vagy gondot okozzon a jövőben.

Én is mondtam a barátnőmnek, hogy olyan neve lesz, ha elveszem, amilyet ő szeretne, ha neki az lenne a vágya, akár az ő nevét is felvenném. Nem lényeges, attól még ugyanaz az ember lenne ő is, én is.

Szóba került egyszer, hogy vagyonjogi szerződés is lesz, nem akar senki senkinek bekavarni, ha úgy alakul, nem befolyásolja a kapcsolatunkat, hogy ki milyen részben örökölt, meg tud beletenni. Úgy véljük mindketten, hogy ha úgy alakulna is, akkor sem a másik kisemmizése, hanem az egymás segítése lenne a cél. Hiszek benne és ő bennem.

2021. aug. 30. 11:05
 5/61 anonim ***** válasza:
12%

Gyerekes, ha úgy gondolod, hogy ezek a feltételek kellenek ahhoz, hogy működőképes legyen a házasságotok majd 10-20-30 év múlva is.

Nem azzal van a baj, hogy ezeket a feltételeket támasztottad. Hanem ez így elé kevés egy házassághoz.

2021. aug. 30. 11:10
 6/61 anonim ***** válasza:
98%
szerintem teljesen korrekt. de nem random idegenek velemenye szamit, hanem a paside.
2021. aug. 30. 11:18
 7/61 anonim ***** válasza:
92%
5-ös, szerintem úgy gondolta, hogy a többi dologtól függetlenül van 2 feltétele, és csak úgy megy hozzá, ha ezek is teljesülnek.
2021. aug. 30. 11:19
 8/61 anonim ***** válasza:
49%
A házasság jelentése vagyonközösség jogilag..
2021. aug. 30. 11:27
 9/61 anonim ***** válasza:
92%

Vagx kulonben pl a nő kiesett bérét amit a gyerekek miatt bukik el a pasinak ki kellene fizetnie..

Nincs olyan hogy házasság es kulon vagyonkezeles.

2021. aug. 30. 11:29
 10/61 anonim ***** válasza:
91%
Akkor már az is kerüljön bele, hogyan lesz kárpótolva a karriered, míg évekig gyesen vagy 1-2 kisgyerekkel, és az is, hogy felváltva maradtok a beteg gyerekekkel otthon és viszitek-hizzatok bölcsibe. Csak mert nem kóser kulonkasszan, hogy az egyik a karrierjére és pénzkeresesre fokuszalhat, a másik meg nem m
2021. aug. 30. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!