Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, nem tudok több házimunkát végezni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjemmel mindketten teljes állásban dolgozunk, van egy négy éves gyerekünk. A munka mellett most egy OKJ-s képzést is csinálok, ez heti két estémet elveszi + a tanulás. Mielőtt beiratkoztam volna, megmondtam a férjemnek, hogy kevesebb időm lesz a háztartásra, mert máshonnan nem tudok lecsípni. A munkahelyemen gyakran vállalok plusz munkát, mert tisztességesen megfizetik, ezekből a plusz munkákból fizetem pl. az iskolát könyveket. Azt mondta, nem lesz gond. Ha látnátok a lakást, most nagyon szégyellném magam, olyan por. kosz, retek és rendetlenség van. Pénteken már majdnem elájultam a fáradtságtól. A férjem alig csinál valamit, max. elmosogat, de egyáltalán nem takarít. Tény, hogy ő majdnem másfélszer többet keres mint én. De nem tart el, én is 8 órában (plusz túlóra) dolgozom és megteszem ami tőlem telik. Nem tudom mit tegyek, hiába beszélek vele, azt mondja hogy ő fáradt, sokat dolgozik. Forog a gyomrom a mocsoktól, ami most körbevesz. Családi segítséget nem tudok kérni, a szüleim már nem élnek, az ő szülei pedig távol élnek. Takarítónőről hallani sem akar, mert "sokba kerül" és csak az uraknak van. Ha van bármilyen ötletetek, szívesen venném. Köszönöm!2021. jún. 5. 19:08
31/35 A kérdező kommentje:
Nemés nem is tudom miből jutottál erre a következtetésre. Más témában én már kaptam itt nagyon jó tanácsot. Gondolom te is azért vagy itt, véletlenül sem trollkodni. Nem válaszoltam azonnal, hiszen van azért más dolgom is :) Nekem jól esett leírni és őszintén szólva érdekes véleményeket is kaptam és ahogy írtam is, más miatt is érdekes tapasztalat volt. Ha csak ennyiben tudsz hozzászólni, szerintem az nem rólam árul el igencsak sokat :DDD
2021. jún. 7. 08:37
32/35 anonim válasza:
Nem bonyolítod kicsit túl a házimunkát? Mennyit takarítasz?
Van pár rész a lakásban amit muszáj rendben tartani (WC, hűtőszekrény), de hogy a szobában porosak a polcok, meg az előszobában koszos a padló, attól senki se lesz beteg. Az ablaktisztítás is elhagyható, egy idő után dinamikus egyensúly áll be. Amennyi kosz ráragad, az eső ugyanannyit le is mos.
Ha viszont porallergiás van a családban, marad a takarítónő...
33/35 anonim válasza:
Örülünk, ha segíthettünk, és még jobban örülünk annak, hogy megtaláltátok a megoldást!!!
34/35 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól teszed, hogy tanulsz.Én is ezt csináltam , több iskola munka mellett, és elértem , hogy nincsenek filléres anyagi gondjaim, nem függök férfitól. Fogadj bejárónőt és kész, ez itthon nem tudom miért olyan szégyenletes dolog. Férjed mondjuk elég gáz, hogy nem veszi ki a részét.
35/35 anonim válasza:
Így jártál. Amikor összejöttetek, akkor is ilyen volt. Talán először jobban ki kellene ismerni a másikat, megbedzélni az ilyen dolgokat, és utána családot alapítani.
Lehet titokba takarítónőt hívni, de eléf szégyen hogy ilyen lusta dög a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!