Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan elvárás, hogy havi 312 munkaóra után, még legyen kedvem otthol házimunkát végezni?
No vagyok, es igen erzekeny a kapcsolaton beluli munkamegosztasra, de mivel te sokkal tobbet dolgozol, ebben a kiveteles esetben en tobbet vallalnek otthon a nejed helyeben.
Es itt az is fontos, hogy a nejed. Mert csak baratnoi statuszban soha nem epitenem mas karrierjet. Felesegkent sem, de ez mas tema.
Ha nem lenne feleséged, akkor a koszban és kupiban élnél? Akkor ki takarítana helyetted?
Nem mondpm, hogy mindent te csinálj, vagy hogy 50%-ban csináljátok, de hogy a 30-40%-át megcsinálod a dolgoknak, az a minimum!
Akkor valts munkat...
Oke gondolom te akarsz dolgozni
az en ferjem is tobbet dolgozik mint en
en heti 35 orat,o 50-et
masbol nem all minden napom h hazajovok a munkabol es kezdodik a kovetkezo muszak itthon
mosni,fozni takaritani
es nem az a gond h nekem kell csinalni hanem
az h be sem segit
eleg lenne nekem annyi,hogy leszedi a ruhakat kiviszi a szemetet
vagy csak osszeporszivozik
nem sok ido neki de nekem
hatalmas segitseg
O is faradt,meg nincs kedve
nekem sincs rohadtul kedvem minden nap ezt csinalni de ha en nem csinalom meg akkor megenne a retek minket...
Nem azt mondom h nyald ki a lakast minden nap
de napi 10 percet segithetnel aprobb dolgokkal
vagy csak kerdezd meg mit segithetsz
es meg nincs gyerek!Mi lesz akkor?
Tudod mekkora szuksege lesz rad!!!
Mekkora segitseg egy ferj aki besegit a haztartasba mig az anyuka vegzi a gyerekkel valo dolgokat??
akkor is arra fogsz hivatkozni h te ennyit dolgozol?
Normalis ha a ferfi is besegit,sot teljesen elvarhato!!
Ketten laktok ott,a te piszkod is takaritja
te is hasznalod a tanyerokat,poharakat,mosni kell rad stb...
ha a munka mellett masra nincs energiad valts munkat
de ra fog menni a hazassagod
en par honapja ultem le a ferjemmel h valtoztassunk
a haztartas 90 szazalekat megcsinalom
de azt a maradek 10et konyorgom csinalja meg
en is ember vagyok en is elfaradok...engem ki sajnal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!