Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás, hogy ne kelljen házimunkát végeznem?
Ebben az esetben nem az. Ti megtartottátok a régimódi felállást, neki ez meg nem tetszik annyira....
26/F
Szerintem határozottabban kéne vele bánnod,akkor megtenni. Ez csak lustaság.
25l
Nekem ezzel kapcsolatban több kérdésem is felmerült.
Miért nem dolgozik a feleséged? Ok, pénzre nincs szükség, de tulajdonképpen mit csinál akkor?
29 évesen semmi célja, semmi terve nincs? - de ok, nem ez volt a kérdés.
Amikor úgy döntöttetek hogy te dolgozol ő nem, akkro nem beszéltétek meg hogy ez így ok, de akkor mi az amit ő ad ehhez a kapcsolathoz / együttéléshez / házassághoz, mármint nem érzelmileg hanem fizikailag?
Szerintem nem nagy elvárás, illetve a gond az hogy elvárás, vagyis hogy annak kell lennie.
Nálunk fordított a helyzet, a párom 8-9 órát dolgozik, munka idő leteltével neki a munkájának vége. Én napi 10-12 órát dolgozom. Soha nem beszéltük meg konkrétan hogy kinek mi a feladata, nem is gondolom hogy a klasszikus férfi női felállás a követendő, de józan ésszel belátta hogy ha este 7-kor hazaesem munkából nem fogok neki háztartást vezeti, tény, nem is várja el.
Beszéltetek már erről? Neki mi a véleménye egyébként?
Vásároljatok mosogatógépet, minden háztartásba mosogatógépet.
1893 óta létezik, de a hímsovén középeurópa megtagadta nőktől ezt az áldást is.
ismered az 5 szeretetnyelvet?
neki jól esnének ezek a szívességek...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!