Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás, hogy ne kelljen házimunkát végeznem?
Írja a kérdező hogy ketten élnek.
Nekem továbbra is az a kérdésem, hogy mit csinál a feleséged úgy általában egész nap?
A helyében én visszamennék dolgozni. Nagyon le tudja húzni az önbecsülést, ha felnőtt, egészséges ember létére mástól függsz anyagilag. Ő meg unja is az otthoni munkát. Kicsit próbáld meg a helyzetébe képzelni magad, egyből nem tűnik olyan okos dolognak otthon maradnia.
Ez, már meg ne haragudj, úgy vettem észre, a férfiak heppje, hogy otthon tartsák a párjukat, mert majd milyen jó lesz neki. Csak éppen nem gondolják át ezt mindsn oldalról. A barátnőd akkor volt hülye, amikor rád hallgatott ebben a kérdésben. De mindegy, most már tudja, hogy neki ez nem jön be. (Van, aki jól érzk magát így, de kevesebben vannak, mint azt gondolnád.) Keressen munkát.
Kérdező!
Azt írod:
"Főz, bevásárol, vezeti a háztartást."
Nem pont azt írod hogy nem csinálja?
Ketten vagytok, amiből gyakorlatilag te nem vagy otthon csak este. Ok, vásárol, főz, mos. De gyakorlatilag minden nap... beszélünk napi 2-3 max 4 óráról.. ebbe a kvázi vacsi utáni mosogatás részéről nem fér bele...
Esküszöm nem értem hogy itt milyen elvárásai vannak veled szemben.
Amikor elmondtad neki hogy te hogy látod mit válaszolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!