Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás a részemről, hogy ha a férjem negyedik gyerkőcöt is szeretne, keresse is meg a rávalót?
Három gyermekünk van. Imádom őket, de be kell látnom, hogy munka mellett az ellátásuk és a háztartás elég nehéz feladat. A férjem felvetette, hogy szeretne negyedik gyermeket is. Én is nagy családot szeretnék, de azért nem minden áron.
Ha négyen lennének, már nem tudnám megoldani, hogy teljes állás mellett mindent megcsináljak, tehát a fizum egy része kiesne, ami viszont főleg 4 gyerek mellett érzékenyen érintené a családi kasszát.
Én levezettem a férjemnek, hogy amennyiben ezt komolyan gondolja, akkor neki is lépéseket kell tennie (jobban fizető munkahely, esetleg másodállás), erre viszont felháborodott, hogy ő már így is épp eleget dolgozik és én túl anyagias és önző vagyok.
Tényleg én látom furcsán a dolgokat vagy a férjem egyszerűsíti le kicsit a gyerekvállalást?
Igazad van.
Nem tudom hány èvesek vagytok, vagy mennyi a fizetésetek... számoljátok ki, hogy mennyi plusz pénzzel járna...
oldja meg a férjed a következő hétben amit eddig te, ha megy neki mint a karikacsapás akkor beszélhettek +1 gyerekről
de az hogy néha mesél, az nem nevelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!