Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Komolyan elvárás, hogy havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan elvárás, hogy havi 312 munkaóra után, még legyen kedvem otthol házimunkát végezni?

Figyelt kérdés
Heti hat napot dolgozom, napi 12órába, feleségem pedig heti négyszer 8órát. Miután hazajövök este a munkából őszintén már semmihez sincs kedvem, csak zuhanyozni és aludni. Feleségem azt vágja a fejemhez, hogy elege van, hogy sose csinálok itthol semmit, és hogy a házasággal nem rabszolgának szerződött.

2018. jún. 29. 21:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%
Milyen erdekes,hogy en mindent megcsinalok baba mellett!! Mert a parom reggeltol estig dolgozik ertunk!En nem allitom oda semmi hazimukara,max neha megkerem hozzon pelust vagy kajat a boltbol.Es mikor nem volt baba,akkor is en csinaltam meg mindent mert kevesebbet dolgoztam joval.Nem erzem cselednek magam,egyszeruen ha en vagyok itthon vagy ha en dolgozom kevesebbet akkor megcsinalom en.Sok nonek semmi sem eleg,tisztelet a kivetel
2018. jún. 30. 00:16
 12/28 anonim ***** válasza:
21%
Az lemaradt meg,h ha magatol akar valamit segiteni az mas,de ilyen apro dolgok ,h le viszi a szemetet,neha csinal vacsit nekem.
2018. jún. 30. 00:18
 13/28 anonim ***** válasza:
18%

te is jól nősültél..Azért oké persze h segíteni kell a feleségnek de akik ilyen egyoldalúan állnak a nő mellé próbáljanak már meg 312 órát dolgozni 1hónapban.

Menjél máshova dolgozni...remek ötlet valszeg 168órában is megkeresed a 312órányi pénzt..jelenlegi végzettségeddel...néha nem értem a válaszolókat ,h hol járnak.Én elbeszélgetnék a feleségemmel sőt...mivel házasok vagytok és gondolom ő olyan jól keres...dolgozna a halál 312tőt elég bőven a 168 vagy az alatt és cserébe csináld te a házimunkát. :)

2018. jún. 30. 01:57
 14/28 Fish1 ***** válasza:
82%
Nem biztos, hogy ez a probléma gyökere, hogy nem csinálsz semmit otthon. Lehet, hogy az a fő baja, hogy keveset vagytok együtt, kevés a minőségi együtt töltött idő és még hozzá jön a sok apróbb dolog, amit aztán így ad ki magából. Miért nem beszélgettek erről?
2018. jún. 30. 03:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

11. Mert gondolom a babácska mellett egyéb dolgod sincs...az egy más élethelyzet.

Ha visszamész dolgozni,meg a gyerek,még a háztartás,hogy meg fogsz lepődni!:-D

2018. jún. 30. 07:50
 16/28 anonim ***** válasza:
3%
Babacdka mellett semmi dolgom nincs?? Nekem se csaladom nincs senkim ,h segitsegenek egy fel orat nincs kire hagynom ugy h inkabb hagyjuk.Ha vissza megyek dolgozni is en csinalom meg,mert en szeretek is takaritani ,meg fozni.Sok no csak muszalybol vsinalja meg es azert is szeretne a pasira passzolni pl a porszivozast stb
2018. jún. 30. 07:53
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Lattam mar en olyan anyukat aki semmit nem csinalt a baba mellett, nem mintha nem fert volna bele!! Csak este jobb volt azt mondani a ferjnrl ,h fogta egesz nap!A ferje meg helyette csinalta a dolgokat.
2018. jún. 30. 08:15
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
:-D
2018. jún. 30. 08:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze h muszalybol csinaljuk meg!

Miert ha te leszarnad a takaritast!meg a fözest?

kerdem en lenne olyan rend es tisztasag mint most van?

Lenne minden nap fözve?

ha te!nem csinalod meg a ferjed csinalná helyette???

nem az a gond semmit nem csinal a pasi...

hanem az egy idö utan teljesen megszokja h minden a nö dolga!!

Hidd el!ez az elkenyeztetes

mikor kinyalod a ferjed segget!!

Nem szabad minden megcsinalni

Neha levinni a szemetet

Leszedni a szaraz ruhakat vagy kipakolni a mosogatogepböl

eppenseggel összeporzivozni

Nem fog egy ferfi belehalni...Igen is elkell varni h neha napjan apronb dolgokat megcsinaljon

nem az közepkorban elünk!

ahogyan nekem is munka mellett kell ra energiat szannom

en napi 8oraban takaritok!!!

undorom van attol h hazajövök es folytatom tovabb...

neha jo ha valaki leveszi a labadrol a terhet

Es tudod az az igazi ferfi!! aki nem elvarja h a nö vegezze a haztartast

hanem tudja azt h ö is ott el es szive joga besegiteni

Ismerek par ilyen csaladot

es irigylem h ilyen ferfjük van

mert mennyire jo mar az h napi 1ora helyett csak fel ora a hazimunka

mert ketten csinaljatok

igy a nö is többet tud pihenni

föleg egy baba mellett

majd terjünk vissza ra 10 ev mulva!!!akkor hogy gondolod es hogy birod!!!

mert ha a ferjed hozzaszokik a jolethet

eleted vegeig rad harul minden!!

De egyszer ugyis rajössz!

2018. jún. 30. 09:35
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Hallod,szerinted a feleségednek az a hobbija,hogy otthon házimunkázik?

Te is telibeszrod,mert hát te dolgozol,akkor ő miért nem szrhatná telibe? Ennyi munka után,ha egyedül lennél neked kéne megcsinálni azt,amit most a feleséged csinál,munka után!

De mindegy is,elváltok hamarosan,akkor látni fogod,hogy mi is volt pontosan a baja az asszonynak (a társas magánytól kezdve a csicskaságig)!

2018. jún. 30. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!