Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, nem tudok több házimunkát végezni. Mit tegyek?
#10: Mert ha tud róla, akkor mi van? Nem kell hozzá az engedélye. A férje. Nem a főnöke.
Nem tetszik? Sokba kerül? Csinálja meg ő ingyen!
De persze olyat is lehet csinálni, mint a volt anyósom. 50 évesen összeesik és meghal. Aztán a boncoláson derül ki, hogy egy szívrohamot kihordott lábon, a második elvitte azonnal. Az se lesz olcsó.
Konfliktus nélkül nem lehet egy ilyen helyzetet megoldani.
Nekem ebbe ment tönkre a házasságom a volt feleségemmel. Nagyon megbántam, én se segítettem semmiben. Úgy éreztem, hogy papucsot akar csinálni belőlem és nekem keményebb a munkám is. Aztán végkép megutált. Neki már új élettársa van és a gyerekünkkel élnek együtt. Én pedig azóta se tudtam őt kiheverni, mert szerettem nagyon, csak egy f*sz voltam, pont mint a te baromarcú férjed. Nem értettem, hogy ennek egy csapat munkának kéne lenni, és akkor sokkal előbb végeztünk volna mindennel.
Azt javaslom, hogy valami megrázót tegyél, ha szeretnéd, hogy észbe kapjon mielőtt végképp megutálod és szétmentek. Hagyd ott csak az ő cuccát, csak neki ne főzz. Vagy komolyan ülj le vele, egy olyan helyzetbe beszélgetni erről, ahonnan nem tud menekülni és nyomatékosítod benne, hogy így el fogod hagyni. Kívánom a férjednek, hogy ő okosabb legyen mint én.
#17:
Részben jó ötlet. Az a gond, hogy a férje észre se venné, ha nincs a fele munka elvégezve, a kaját meg legfeljebb eleszi előlük.
Az már megrázó lenne, ha egy hétre elmegy otthonról, mert mondjuk vizsgára készül. Vagy ha a férje kezébe ad két bőröndöt, hogy egy hétre menjen a szüleihez, mert át kell gondolnia mindent.
Vagy megteheti még azt, hogy megcsinálja, ami fontos, a többit meg telibesz.ja a tanfolyam végéig. Legfeljebb kinő pár virág a szekrény tetején. Vagy végre a férje is észreveszi, hogy nem bírja egyedül, tehát kupi van.
Az a gond ezzel, hogy te ugyanúgy mindent megcsinálsz majd ezek után is. A férjed okkal nem csinálja ezeket meg mert tudja te mindig megfogod csinálni. Hagyod magad csicskává tenni. Akkor lelked rajta.
Majd egyszer remélem eljutsz arra a pontra amikor azt mondod innen tovább már nem lesz és abbahagyod a szolgalelkűséget.
Ha ennyire nem lehet rá számítani semmi másban úgy, hogy te is dolgozol ő is. Nincs megosztva semmi, te csinálod az otthoni melok 99 % t akkor mit vársz, mitől fog ez megjavulni? :-D ha mindent úgy csinálsz ahogy eddig? Ja, bocs de nem. Drasztikus változtatás kell ha a szép szó nem beszéd ;-). A tettek többet számítanak. Sz.rj az egészre egy nagyot 1 hónapig legalább majd észbekap ha nem, akkor önző a férjed és képtelen alkalmazkodni.
Csak egy kapcsolatban ennek oda vissza kellenek működnie, szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!