Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki nem tud, nem akar házimunkát végezni mit vár el a férfitól?
Te draga esti provokator. A nok dolgoznak ugyanugy. Aki meg nem tudja ellatni magat, az nem ferfi, hanem egy ovodas gyerek.
A legtobb helyen mukodik, illetve minden normalis helyen mukodik, ahol ket ertelmes ember jott ossze.
Egy ferfi tokeletesen eltudja latni magat. Nincs arra szuksege, hogy valaki megcsinalja helyette.
Egy parkapcsolatban pedig illik megosztani az otthoni munkat. Igy a normalis.
Ezen az oldalon is és a magánéletemben is találkoztam már olyan nőkkel, akik kijelentették, hogy ők utálnak takarítani/főzni/szemetet levinni/vasalni/stb., és nincs az az isten, hogy valaha is kezük ügyébe vegyék a felmosórongyot/fakanalat/szemetest/vasalót/stb. Szerintem ezek már csak dacból sem nyúlnánam ezekhez az eszközökhöz. Ja és mindegyik azt mondta, hogy azt a pasijuk szokta csinálni.
Na nálam repülnének az ilyen finnyás hercegnők, az is biztos! Én sem rajongok az itthoni takarításért, villanyszerelésért, vécépucolásért, de megcsinálom, ha azt akarom, hogy ne egye a kosz a seggem, legyen villany a szobában és illatozzon a retyó.
milyen gáz azt mondani, hogy nem értesz a takarításhoz. :D nagyon sok ész kell hozzá. :D
amúgy itt senki nem mondta soha, hogy semmit nem hajlandó megcsinálni. azt mondták nem hajlandóak egyedül vezetni a háztartást.
az én családomban, szüleimnél, ismerősöknél abszolút működik a munkamegosztás. hamarabb is kész.
a főzés meg olyan, hogy férfiak mondják habzó szájjal, hogy mi főzni is jobban tudunk. de ha otthon nekik kéne, akkor meg a hiszti. :D
Az a férfi, aki tökéletesen el tudja látni magát, annak már nincs szüksége feleségre, és esze ágában sincs egy sárkány alá rendelni magát.
Amúgy a legtöbb nő már a szülést is a férfiakkal csináltatná. Nekik csak a "szórakozás", sorozatokban látott élet kell, egy nagy f. szexgéppel, aki fizet, és megcsinál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!