Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő aki nem tud, nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő aki nem tud, nem akar házimunkát végezni mit vár el a férfitól?

Figyelt kérdés
Többször olvasok itt arról , hogy már szinte a nők a férfiak nyakába akarják varrni a háztartáson belüli munkát. Amihez jóformán nem értenek a férfiak. Oké bedobja a szennyest a mosógépbe, kitereg meg ilyen apróságok. Sőt, van olyan nő aki nem tud, vagy nem is akarja ezeket elvégezni. Mégis mit akarnak az ilyen nők? Semmit nem csinálni otthon? Vagy csak letörlik a pultot naponta és ennyi? Oké, jöttök majd a munkamegosztással, de ti is tudjátok hogy kevés helyen működik ez.
2017. szept. 9. 23:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Te draga esti provokator. A nok dolgoznak ugyanugy. Aki meg nem tudja ellatni magat, az nem ferfi, hanem egy ovodas gyerek.

A legtobb helyen mukodik, illetve minden normalis helyen mukodik, ahol ket ertelmes ember jott ossze.

2017. szept. 9. 23:43
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem olyan kevés helyen működik ez. Amúgy meg attól is függ van e csemete is a háztartásban. Mert ha a gyerekünkkel vagyok akkor mindent megcsinál háztartási munkát a párom. Ha ő van a gyerekünkkel akkor meg mindent én csinálok otthon.
2017. szept. 9. 23:46
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Egy ferfi tokeletesen eltudja latni magat. Nincs arra szuksege, hogy valaki megcsinalja helyette.

Egy parkapcsolatban pedig illik megosztani az otthoni munkat. Igy a normalis.

2017. szept. 10. 00:17
 4/23 A legrosszabb ***** válasza:
40%

Ezen az oldalon is és a magánéletemben is találkoztam már olyan nőkkel, akik kijelentették, hogy ők utálnak takarítani/főzni/szemetet levinni/vasalni/stb., és nincs az az isten, hogy valaha is kezük ügyébe vegyék a felmosórongyot/fakanalat/szemetest/vasalót/stb. Szerintem ezek már csak dacból sem nyúlnánam ezekhez az eszközökhöz. Ja és mindegyik azt mondta, hogy azt a pasijuk szokta csinálni.

Na nálam repülnének az ilyen finnyás hercegnők, az is biztos! Én sem rajongok az itthoni takarításért, villanyszerelésért, vécépucolásért, de megcsinálom, ha azt akarom, hogy ne egye a kosz a seggem, legyen villany a szobában és illatozzon a retyó.

2017. szept. 10. 00:18
 5/23 A legrosszabb ***** válasza:
33%
Jav.: nyúlnának*
2017. szept. 10. 00:19
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

milyen gáz azt mondani, hogy nem értesz a takarításhoz. :D nagyon sok ész kell hozzá. :D

amúgy itt senki nem mondta soha, hogy semmit nem hajlandó megcsinálni. azt mondták nem hajlandóak egyedül vezetni a háztartást.

az én családomban, szüleimnél, ismerősöknél abszolút működik a munkamegosztás. hamarabb is kész.

a főzés meg olyan, hogy férfiak mondják habzó szájjal, hogy mi főzni is jobban tudunk. de ha otthon nekik kéne, akkor meg a hiszti. :D

2017. szept. 10. 00:27
 7/23 anonim ***** válasza:
45%
egy volt barátnőm mindenről meg tudta magyarázni, miért nem csinálja... :D
2017. szept. 10. 00:44
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
Rühellem ezeket a dolgokat, de muszáj megcsinálni, így elvárom, hogy közösen csináljuk meg, teljesen igazságos felosztásban. Miért kellene nekem egyedül megcsinálnom az egészet? Azért, mert nő vagyok? Minimum hahotára fakadnék, ha valaki elő merne állni nekem ezzel. :D
2017. szept. 10. 00:53
 9/23 anonim ***** válasza:
28%

Az a férfi, aki tökéletesen el tudja látni magát, annak már nincs szüksége feleségre, és esze ágában sincs egy sárkány alá rendelni magát.

Amúgy a legtöbb nő már a szülést is a férfiakkal csináltatná. Nekik csak a "szórakozás", sorozatokban látott élet kell, egy nagy f. szexgéppel, aki fizet, és megcsinál mindent.

2017. szept. 10. 00:56
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Nalunk mukodik a munkamegosztas, masok meg nem erdekelnek. Egyebkent SZERENCSERE nem volt meg szerencsem olyan ferfihoz, aki ne ertett volna a hazimunkahoz. Huszoneves sracismeroseim mindegyike kepes maximalis szinten gondoskodni magarol. Mi meg a parommal felesbe vegezzuk a dolgokat, mivel mindketten dolgozunk es mindketten itt lakunk, ennyike.
2017. szept. 10. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!