Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 20 éves barátnőm, irányítani akar, de a házimunkát csak vitatkozások után végzi el. Féltékeny, és úgy veszem észre hogy másokkal (pl a volt párjával) jobban elbeszélget mint velem. Leültem beszélni vele, de nem lehet. Mit tegyek?
Na most rengeteg lehetőség áll fent, én kettőt emelnék ki:
1, A csaj spontán kihasznál téged. Havernál volt ilyen, a l.otyó eltartatta magát vele, nem csinált semmit, nem tudott még főzni sem.
Boldogan félrekufircolt az exeivel, aztán amikor talált másik hülyét, továbbállt egy szó nélkül...
2, Az én esetem: irányítok, de nem szabad akaratomból A párom semmiben nem képes döntést hozni, mindig, minden alkalommal nekem kell választani, már most akkora felelősség van rajtam mint egy nagycsaládos anyukán...
Házimunkának már nem látom értelmét, mert a párom mellett minden nap nagytakarítást kell végeznem.
Hiába kérem hogy tartson rendet, anyjánál megszokta a disznóólat. Most hétvégente egy nagy takarítás, amellett meg kupi van. Ha ez tetszik neki, hát nézze.
Bár én nem vagyok féltékeny, tényleg jobban elbeszélgetek mással mint a párommal. Ez azért van, mert kifogytunk a témából, már csak a "mi volt a munkahelyen", meg a napi hírek maradtak.
Emellett számtalan dolog lehet még, én erre a kettőre tudtam konkrét példát mondani, megmutatván hogy mennyire különbözhetnek az indokok.
Először nézz magadba, konkrétan képzeld el, esetleg írd le a másik szemszögből a dolgokat.
Akkor nagy eséllyel megtudod a "miérteket".
Onnantól fogod tudni hogy mit tegyél, hiszen a tények ismerete nélkül mi max. annyit tudunk mondani hogy hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!