Mit tegyek, ha az exem békülni akar? (lent)
Egy éve szakítottunk az exemmel,mert nagyon megromlott a kapcsolatunk.Ő eléggé hirtelen haragú ember volt akkor és ez nekem nem tetszett,mikor már megismertem ezt az oldalát is. Így szakítottam vele.Aztán Karácsonykor kellemes ünnepeket kívánt és én is és azóta levelezgetünk.
Megbeszéltük,hogy a napokban összefutunk egy kicsit beszélgetni.Mondta,hogy ő nagyon sokat tanult a múltbéli hibáiból,sokat változott stb. És a facebookos levelezgetésünkből tényleg teljes nyugalom árad,nem úgy,mint régen. Találkozni fogok vele,de úgy érzem,ő békülne. Viszont én nem tudom,akarom-e hogy esetlegesen újra összetörje a szívem. Mert mondani bármit lehet,de a tettek számítanak.
Mit tennétek a helyemben?
Egyébként ő 31 én pedig 24 vagyok.
Levelezni teljesen más, mint személyesen beszélgetni, mert van ideje átgondolni a dolgokat mielőtt válaszol.
Egy időre többnyire mindenki képes másként viselkedni, mint a saját személyisége, de hosszú távon nem. Nem biztos, hogy igazából sikerült neki megváltozni, de te ismered. Ha megérdemel egy esélyt akkor adj neki.
lehet hogy nem fog tetszeni amit írok de én nem találkoznék vele
lefutottam pár ilyen kört, mindig csak felszakadtak a régi sebek és kutyából nem lesz szalonna...
az exek ott jók ahol vannak. a messzi távolban, néha eresszenek egy levelet az még belefér de nem véletlenül nem vagyunk egy pár, ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!