Hallottam olyan pletykát, miszerint a Naruto shippuudenben Sasuke megbánja tetteit, és ki akar békülni Narutoval, Konohával. Igaz ez? Mi lesz ezután, ha igaz?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 18:07
1/13 cathilina válasza:
Hát a mangában ennek szerencsére nyoma sincs. Mondjuk Itachi jön a "Naruto a legjobb barátod és Konohát nem is kéne elpusztítani"-szöveggel, de remélem Sasuke nem hallgat rá.
2/13 A kérdező kommentje:
A mangában melyik részben van az,amikor Az Edo tensei jutsu ellen küzdenek,és beszél Itachi meg a Sasuke?
2012. márc. 25. 18:54
3/13 anonim válasza:
Szerintem meg tökéletes epic fight lenne az egész naruto végére a Naruto Vs Sasuke csata , bár nem lepődnék meg ha a végére valami csoda folytán Minato és Kushina is harcolna !
4/13 anonim válasza:
Kushinát még fel lehetne támasztani, de Minato-t nem lehet a pecsétjutsu miatt.
5/13 anonim válasza:
Ezért is irtam hgoy ha valami csoda folytán ..
6/13 A kérdező kommentje:
De Kushina is a pecsétben benne volt,akkor őt sem lehetne feltámasztani nem?
2012. márc. 26. 20:18
7/13 anonim válasza:
Kushina csakrájának egy részét pecsételte bele Narutoba.
8/13 anonim válasza:
Én azóta utálom Szaszukét, hogy Narutóék ellen fordult. (Önmagában Avarrejteket megértem, de alapvetően Narutóval nem kellett volna úgy bánnia...) Viszont az sem lenne jó megoldás, ha bocsánatot kérne, hiszen akkor meg napraforgó, aki nem tudja, hogy mit akar. Én már mindenképpen utálni fogom őt, felőlem meghalhatna. Bocsánat a kedvelőitől. ^___^
9/13 anonim válasza:
Senkit se szeretnék elkeseriteni de ez kamu.Tényleg megbánja azt amit tett Itachi jóvoltából,de még ennek ellenére se tudok olyasmiről hogy kibékülne Narutoval.Kishimoto sensei nyilván drámaibb végkimenetelt tervez,mintsem azt hogy ők ketten kibéküljenek.Egyébként is a háború végeztével Sasuke már nem lesz több egy közönséges bűnözőnél.Nem lesz ideje arra hogy eszme cserét tartson Narutoval.Sakura meg már úgysem bocsát meg neki.Szerintem a story végeztével vagy levadászák vagy eltűnik örökre.Én az utóbbira szavazok.Meghalni nem hal meg,az holt biztos,de Narutoval kibékülni biztos nem fog.
10/13 nori1998 válasza:
szerintem ez nem így lesz. A háború után vagy még közben Naruto és Sasuke tutira megküzdenek egymással, mivel már videók is vannak. De h utána mi lesz azt nem lehet tudni. Egy oldalról olvastam h Kishimoto vmi ilyesmit mondott Sasuke visszatérésével kapcsolatban (nem szó szerint ezt) : A történetben lesz egy csavar, de ne aggódjatok, nem fogok csalódást okozni. :DD De erre én jóra következtetek, szerintem a nagy Naruto vs Sasuke harc után Sasuke ha nem is tér vissza Konohába, de újra jóban lesz Narutóval és Sakurával :DDD itt egy részlet videó a N.vs S. harcból: http://www.youtube.com/watch?v=eYbqEgs_x-w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!