Lányok! Mennyire osztjátok meg a titkaitokat, magánéleti gondjaitokat apukátokkal? Szerintem az én apukám túlságosan sokat akar megbeszélni velem. Hogyan lehet leállitani?
Apa, undorodom tőled ilyenkor. Semmi közöd a magánéletemhez és egy csöppöt sem érdekel a tiéd. Ha annyira a szexről akarsz társalogni, keress hozzá partnert.
Sértődjön.
Én sosem éreztem kellemetlennek erről beszélni vele. Bár mi elég nyitott emberkék vagyunk, nyilván azt nem taglaljuk, hogy ki milyen pózban szeretkezett előző este, de pl. én is tudom mikor vesztette el a szüzességét, ahogy anyukámról is. Egy-két ciki, vicces sztorit is megosztottunk egymással.
Ha zavar, mond meg neki, hogy neked kényelmetlen erről beszélgetni.
nálunk egy biztos: megtaláltam a hercegem, de apukám marad a szívem királya...
bármit elmondok neki, megbízom benne, és ha kell, nem adja tovább...nagyon szeretem őt! jobb apukát (és egyáltalán szülőket) elképzelni se tudok!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!