Lányok! Mennyire osztjátok meg a titkaitokat, magánéleti gondjaitokat apukátokkal? Szerintem az én apukám túlságosan sokat akar megbeszélni velem. Hogyan lehet leállitani?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. A szüleim elváltak, anyukámmal élek 4 éves korom óta. Apát nagyon szeretem, nagyon jókat lehet vele nevetgélni, máig szívesen kirándulok vele és az a fajta szülő, aki akkor is inkább a gyerekeinek vesz laptopot, ha neki rongyokban kell járnia. Egy dolgot viszont nehezen tudok megemészteni ,nevezetesen, mikor nekiáll lelkizni. Valahogy hihetetlen érzékkel választja ki azokat a témákat, amikről nem szeretnék beszélni. Pl. szex, vagy más kínos témák. Nekem személy szerint hányingerem van, mikor a nőügyeiről beszél és azt sem szerettem volna megtudni, hogyan vesztette el 13 évesen a szüzességét. Olyan szülő akar lenni, mint a Szívek szállodájában Loreley, aki inkább barátnő, mint szülő, de hozzá ez egyáltalán nem passzol. Csak kínos helyzetbe hoz vele. Ha megmondom, hogy nem szeretnék beszélni vele a témáról, megsértődik és csak azért is, ha kitérő válaszokat adok, akkor is tovább forszírozza a dolgot. A végén csak kihúzza belőlem a válaszokat, de ezek után nagyon kellemetlenül érzem magam, ő viszont halál boldog, hogy teljesítette szülői kötelezettségeit és mély beszélgetést folytatott a lányával. Én viszont inkább nagymamával, anyukával, barátnővel, esetleg húgaimmal beszélném meg ezeket. Ti hogy vagytok vele? Mennyire beszélgettek ennyire bensőséges dolgokról apukátokkal? Hogyan állíthatnám le apát, ha kényelmetlenül érzem magamat a témától úgy, hogy ne legyen sértődés?2013. jan. 14. 21:34
11/12 anonim válasza:
Hát én nagyon szeretem apukámat, sokkal jobban mint anyut, mert mindig ő nevelt ő foglalkozott velem. Én mindent elmondok neki, de szexről azért nem beszélünk. De egyébként minden másról igen, pl, ha összevesztem a párommal elmeséltem neki, hogy min. Vagy őt hívtam föl mindig, ha valami gáz volt. Volt mikor elmondtam neki cikibb dolgokat is, mert muszáj volt, de nem reagálta le hülyén sosem. Meg én általában olyan személyiség vagyok, hogy nem szeretek titkolózni ezért mindig mindent elmondok a szüleimnek. Értem a problémádat és szerintem mondd meg neki nyugodtan, hogy apa ne haragudj nem akarok ilyenekről beszélgetni veled, mert kínos nekem! Ezt csak megérti nem? Szerintem ő csak jót akar, de nem érzi, hogy ez neked túl sok. Nem kell bunkónak vagy lekezelőnek lenned vele, csak nyugodtan mondd meg.
12/12 anonim válasza:
Ő csak törődni szeretne veled. Amúgy tényleg idegesítő de próbáld finoman lerázni az én apám megértett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!