Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki nem tud, nem akar házimunkát végezni mit vár el a férfitól?
Hát nyilván azt várja, hogy a férfi csinálja meg ezeket helyette, amíg ő a fotelban pcsát meresztve nézi a szulejmánt és hürremnek álmodja magát.
Ez a fajta pronyó mentalitás nem a férfiak kopirájtja (amúgy sem volt az).
Amúgy igen:D ez kényes téma:D
Megkérdezik manapság egy nőtől hogy mi kell egy rizsfelfújthoz és ő azt pont nem tudja. Sok esetben a főzés megáll egy tejberizsnél vagy egy krumpli megfőzésénél.
Szerintem az ilyen nők a férfiaktól várnak mindent mert felnőnek az instán ahogy miss puncus 5*-os szállodában szelfizget és azt hiszi hogy neki is jár.
Aztán se házimunka, se a másik kedvében járás semmi nincs, sőt még lehet a szexben is fekszik mint egy fa.
Elkényeztetett a legtöbb. Aztán vagy felcsinálják, otthagyják őket majd leszállnak a földre, vagy 30 évesen sincs férj amikor már majdhogynem ölnének érte hogy ,,végre" elengedhesse magát fizikailag, meg ne egyedül kelljen minden sz.rra költeni.
Engem általában leszoktak szólni itt, mert imádok főzni és a háztartást vezetni. Nem vagyunk egyformák :D
22/N
Most minden gonoszság nélkül ugye látjuk kik szerint van a nő helye a konyhában?
Amúgy szerintem mindenkinek (már aki felnőtt embernek meri nevezni magát) képesnek kell lenni ellátni önmagát és a háztartást. A rizsfelfújt receptjét ha fegyvert szorítanak a fejemhez se tudom. De tovább megyek a tökfőzelék se biztos hogy menne fejből pedig már nem egyszer csináltam és tök egyszerű. Őszintén szólva a mai világban már nincs akkora jelentősége hogy megy e fejből a recept hisz ezer van fenn a neten de a maradibb embereknek is millió szakácskönyv áll a rendelkezésére.
De hogy az alap témához vissza térjek amelyik férfinak leesne a karikagyűrű a kezéről ha mosogatni kell vajon eltartja az asszonyt hogy az egész nap sütni főzni takarítani és gyereket nevelni tudjon? Mert ebben az esetben teljesen jogos az elvárás és ha otthon leszek gyesen én is magamra vállalom a teljes házimunkát. De ha én is napi 8-10 órát gürizek senkinek nincs joga elvárni hogy minden mást is megcsináljak míg a férfi aki állítólag a társam here módjára henyél. Hozzá tenném ennek megfelelően én is ásózok térkövezek vagy hordok szekrényt amit éppen kell. Mert szerintem ezt hivhatjuk egyenlőségnek. Ennek megfelelően elvárom a páromtól hogy megtudjunk egyezni a házimunka felosztásáról. Ami nálunk működik is.
Vannak nők akik élvezik hogy sürögnek forognak a párjuk körül. Nekem ez nem férne bele egy kapcsolatba mert szerintem ez sima kihasználás.
Érdekes egyébként, hogy ezen az oldalon (is) fellépő öntudatoskák is kizárólag a klasszik hármast (mosás-főzés-takarítás) értik "házimunka" alatt és csakis ezt akarják megosztani.
Ha a házi férfimunka (mert az összes többi gyakorlatilag az) megosztása kerül szóba, arra valahogy már nem terjed ki az egyenjogúsági hartz.
Ez nem egyenlőségi probléma, hanem csak a lustaság megideologizálása. Oszt jónapot.
Férfimunka? Na ne már. Egyedül élek a gyerekemmel egy lakásban, régen házban laktunk. Levágtam a füvet, lemostam a kocsit, kicseréltem a villanykörtét. Bútor cipeléshez kértem segítséget, ha valami elromlott szerelőt hívtam. Tettem ezt ugyanúgy mint amikor párom volt, mert ő nem értett az ilyesmihez, és nem akart belekontárkodni.
Kérem, hogy a farmon élő kb 2-3 darab felhasználó értse meg végre, hogy rajtuk kívül vajmi kevesen laknak ilyen körülmények között, és nyilván nem azok a nők követelik meg a munka megosztást, akik egy tanyán élnek, mert azok amúgy is tudják, hogy van elég munkája mindkettejüknek, csak győzzék. Viszont az emberek nagy része lakásban lakik, irodában, cégnél dolgozik, vagy egyéb hasonló helyeken. Manapság a párok mindkét tagja kb ugyanazt csinálja a munkahelyén 8 órában....akkor meg szerintem tök elvárható,hogy egyik főz, másik mosogat, és nem a nemi szervtől függ, melyik munkát ki végzi. Felesleges ide érteni a szekrény cipelést, polc felfúrást ami évente jó esetben egyszer történik. Itt a napi tevékenységek felosztásáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!