Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő aki nem tud, nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő aki nem tud, nem akar házimunkát végezni mit vár el a férfitól?

Figyelt kérdés
Többször olvasok itt arról , hogy már szinte a nők a férfiak nyakába akarják varrni a háztartáson belüli munkát. Amihez jóformán nem értenek a férfiak. Oké bedobja a szennyest a mosógépbe, kitereg meg ilyen apróságok. Sőt, van olyan nő aki nem tud, vagy nem is akarja ezeket elvégezni. Mégis mit akarnak az ilyen nők? Semmit nem csinálni otthon? Vagy csak letörlik a pultot naponta és ennyi? Oké, jöttök majd a munkamegosztással, de ti is tudjátok hogy kevés helyen működik ez.
2017. szept. 9. 23:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%

Úgy érzem, kicsit mintha eltérnének a válaszok a kérdéstől. Szerintem a kérdés azokra a nőkre vonatkozik, akinek nem jön be az - amúgy szerintem teljesen természetes - munkamegosztás.

Én amúgy a korosztályomban nem találkoztam olyan férfival, aki valamilyen házimunkát ne tudott volna ellátni. Ellenben olyan nővel igen, aki nem akart.

2017. szept. 10. 14:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Amihez jóformán nem értenek a férfiak. :D Az érdekes, akkor ezek szerint minden egyedülálló férfi meghal a mocsokban.

Egyébként, míg én is letolom a 8-9 órát a munkahelyemen, addig ő is nyugodtan kitakaríthat, nem az, hogy én még utána álljak neki a konyhában főzni, takarítani meg mosni, míg ő lehever a gép elé, mondván "milyen fáradt".

Mellesleg igen, tudok barkácsolni, fát vágni, lefolyót szétszedni és festeni is, többek között, szóval... ;)

28n

2017. szept. 11. 15:19
 23/23 anonim ***** válasza:

#Uccsó

Én is láttam már, hogy hogyan mosogatnak. :P

2017. szept. 11. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!