Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan állnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Ti hogyan állnátok egy olyan nőhöz, aki a kapcsolat elején, nem lenne hajlandó házimunkát végezni? Egy idő után csak jó útra tér, nem?

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%
Igen, de nem magától, csak ha becsicskítod mint egy igazi alfahím.
2018. szept. 21. 18:19
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
Nő vagyok, de én a helyedben nem várnék a csodára, mert aki nőként ilyen, később még rosszabbá fog válni. Akinek nincs igénye a környezete tisztaságára, annak sosem lesz, és később még rosszabbá válik. Egy darabig fog takarítónőt fizetni, aztán már azt sem...
2018. szept. 21. 18:20
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Egy kapcsolat eleje általában az ismerkedésről, randizásról szól. Vagy felhívod a csajt magadhoz, és kitakaríttatsz vele? Vagy elmész hozzá és ő él koszban? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2018. szept. 21. 18:20
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
azt, hogy a szaros gatyadat mossam, ki kell erdemelni. Vagyis nem kerul ra sor a kapcsolat elejen!
2018. szept. 21. 18:21
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem ertem. A kapcsolat elejen kulon eltek. Bejaronoje van? Vagy megeszi a kosz es kupi?
2018. szept. 21. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:
21%

Most tuti lepontoznak de elhajtanam jo messzire :D

Bar ha ferfi is retardalt es nem veszi ki a reszet a hazimunkabol akkor ertheto hogy nem akar a cseledje lenni senkinek a no.

De olyat meg a vilag nem basott hogy csak a ferfi csinaljon otthon minden hazimunkat mert a kisasszony lusta vagy epp menonek erzi a kis ribi baratnoi elott . Alljatok mar a sarkatokra ne mennyetek mar le kutyaba csak azert hogy hebe hoba kapjatok egy kis nunit.

2018. szept. 21. 18:25
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Tanítsd meg.
2018. szept. 21. 18:29
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
Hát ,ha az elején nem takarít akkor sajnos ez tényleg nemfog változni. Mivel ugye egy kapcsolat vagy együtt élés eleje arról szól,hogy "bevágódjunk" a másiknál. Szóval sajnos ez biztos ,hogy így fog maradni. Esetleg beszélj vele erről,akkor talán változik a helyzet,vagy osszátok meg a munkát . Esetleg eggyik nap te a másiknap pedig ő takarítson ,vagy tiéd a mosogatás övé a takarítás vagy fordítva és így tovább.
2018. szept. 21. 18:40
 9/17 Shiroku válasza:
91%
Oké, nem tudom, hogy ez mennyire lesz szimpatikus válasz. 22 éves vagyok, nő nemű, és sosem volt számomra probléma a házimunka, úgy gondolom, hogy a felnőttléthez tartozik. Napi szinten takarítok, főzök, sütök, mikor mit kell. De. Mint ahogyan előttem is kérdezték: hogyan is kéne ezt elképzelni? Ő otthon a saját környezetét nem takarítja, vagy pusztán azt várod, hogy amikor nálatok vagytok, vegye ki a kezedből a piszkos edényeket és gürizzen helyetted? Merthogy ezt a csatát én is megvívtam már a barátommal, és én úgy gondolom, hogy ha én otthon az egész napomat azzal töltöm, hogy tisztaság legyen körülöttem, akkor nem fogom még más mocskát is feltakarítani. Attól még, hogy a barátnőd, szerintem nem lesz automatikusan a bejárónőd. Addig, amíg nem költöztök össze, nem kötelessége helyetted takarítani, addig a te otthonod a te dolgod és vica versa. Ha pedig tényleg az a helyzet, hogy a saját környezetében sem igényli a tisztaságot, akkor az nem is fog változni.
2018. szept. 21. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Én ugyan nő vagyok, de nem jönnék össze igénytelen, lusta, koszban élő egyénnel, függetlenül attól, hogy milyen nemű. Ha van takarítónője és rendben van tartva a ház, akkor természetesen nem gond, hogy nem végez házimunkát, hisz ezért fizet alkalmazottat(én is ezt tervezem tenni a jövőben), de máskülönben nem bírom a lustaságot, igénytelenséget. Ja és megváltoztatni, “jó útra téríteni” senkit nem akarok, az a szülő dolga lett volna, nekem nincs időm ilyenekkel foglalkozni.
2018. szept. 21. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!