Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan állnátok egy olyan nőhöz, aki a kapcsolat elején, nem lenne hajlandó házimunkát végezni? Egy idő után csak jó útra tér, nem?
Ha még nem élünk együtt, akkor vendég és köze nincs a házimunka meg vagy nem létének, ahhoz mint házigazda nekem van közöm. Ha már az ő otthona is, akkor igen is köze van hozzá neki is, ellenkező esetben fizethet lakbért is vagy nincs együtt lakás.
32/f
Annak, aki már ebben is összeesküvés elméletet gyanít, és minden szarba bele akar kötni, nem jutott eszébe, hogy pl beszélgettek a témáról chaten, vagy az életben?
Én is olvastam nem egy nőtől, aki leszögezte, hogy márpedig ő nem fog egy férfi után se takarítani.
Ez így oké is, de akkor ne is akarjon párkapcsolatot.
Nem a férfi fog otthon maradni a gyerekkel, mert gondolom az után is majd büdös lesz a munka valami ürüggyel.
Ha meg férfifóbiában szenved őnagysága, ekkor meg regisztráljon leszbikusként egy társkeresőre.
A párkapcsolat elején mindenki a saját életterét teszi rendben.
Első stádium, rendben várod, mint egy vendéget, második mellette csinálod harmadik vele csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!