Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyire várjátok el, hogy egy kapcsolatban a nő végezze a házimunkát, főzzön, és intézze a közös gyerek ügyeit?
Figyelt kérdés
Ti miben segítenétek be? Esetleg végeznétek ti valamelyiket?2014. dec. 9. 21:32
1/25 anonim válasza:
Én leülök megbeszélni és meg van oldva. Mindenki mást szeret csinálni a házimunkába is.
2/25 anonim válasza:
Túlzás, hogy elvárom, de vagyok annyira konzervatív, hogy ezt érezzem helyénvalónak.
3/25 anonim válasza:
Az ilyen jellegű dolgokat megosztva(nem, nem fb-on) kell végezni.
4/25 anonim válasza:
Sajnalom,a nokre ez a sors jutott rabszolganak tekintenek minket...
Miert mentel ferjez!!!!!???? Nagy hulyeseg volt
5/25 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok férfi, de a párom nevében beszélhetek, azt hiszem. Ő simán besegít, sőt, szinte többször főz, mint én :) Segít takarítani is, de erre általában kérni kell. Bár ha nem lennék itthon, biztosan megcsinálná magától is. Mosógépet, mosogatógépet tudja kezelni, stb.
6/25 anonim válasza:
A nőnek ez a dolga! Nálunk csak ő végzi kis köténykébe és ha bármi nemű ambíció mutatkozik rajta akkor "az asszony verve jó" elvet érvényesítem. Én ha haza jövök a művekből csak bevágódok a kedvenc fotelembe ráparancsolok, hogy hozzon egy karton sopronit és megnézem az éppen aktuális fradi mtk meccset.
7/25 anonim válasza:
Mindig segítettem az adott barátnőimnek. Én magam házias vagyok. Ezt tanultam otthon.
8/25 anonim válasza:
MUNKAMEGOSZTÁS, PROBLÉMAMEGOSZTÁS !!!!!
Annyira várom el, hogy legalább az 50%-t beletegye az ilyen dolgokba.
9/25 anonim válasza:
6-os!
Az én férjem nem igen lennél, el sem jutnánk odáig! Az a nő meg, aki ezt megcsinálja és ily módon kiszolgálja a férjét, meg is érdemli!
10/25 ASOT válasza:
Így van ahogy a karácsonyos válaszoló írja.
Munkamegosztás. 50%
Az már más kérdés, ha lesz egy gyerek és a nő otthon marad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!