Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti mennyire várjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire várjátok el, hogy egy kapcsolatban a nő végezze a házimunkát, főzzön, és intézze a közös gyerek ügyeit?

Figyelt kérdés
Ti miben segítenétek be? Esetleg végeznétek ti valamelyiket?

2014. dec. 9. 21:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szóval tisztázzuk: nem vagyok házas. 17 éves vagyok, csak érdekelt az itt lévő férfiak véleménye ezzel kapcsolatban. Én is azon a véleményen vagyok, hogy az ilyen dologból mindkét félnek fele-fele arányban kell kivennie a részét, és remélem hogy hamarosan végre már mindenki buta sztereotípiaként fog erre a dologra tekinteni.
2014. dec. 9. 21:40
 12/25 anonim ***** válasza:
13%

amibe besegítek-

leviszem a kutyát,leviszem a szemetet,rendszerezem a kimosott ruháimat.

felmosom,felszedem ha mondjuk hány,vagy néha becsinál a kutyám.

a többi dolgot a barátnőm csinálja.

2014. dec. 9. 21:41
 13/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor miért nem a kutyáddal vagy párkapcsolatban?
2014. dec. 9. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
2%
Mi kertes házban lakunk. Én ásom a kertet, én művelem a földet, én vágom a fát, én csinálom kint az összes ház körüli teendőt, barkácsolást, kocsimosást, fűnyírást, stb. Nyilván ezért elvárhatom, hogy ő mosson, főzzőn takarítson (a házban).
2014. dec. 9. 21:44
 15/25 anonim ***** válasza:

33\f vagyok nagyon sok mindenben segítek sőt én csinálom a nagyobb részét. Néha még úgy kell ráparancsolni az asszonyra hogy csináld ezt meg azt mert magától nem veszi észre.sajnos ez van...egyenlőre de már nem bírom sokáig. Én is úgy gondolom 50-50 be kellene.

De ez attól is függ hogy például az egyik fél többet dolgozik mint a másik ,sok helyen a férfiak csak este esnek haza , ott elvárható szerintem hogy az asszony csinálja a háztartást ha ő hamarabb hazaér.

2014. dec. 10. 01:15
 16/25 anonim válasza:
82%

NŐ: hazaér a munkából, takarítson, főzzőn, meg még nevelje a gyereket

FÉRFI: hazaér a munkából beül tv-t nézni meg pihenni (tisztelet a kivételnek)

FÉRFIAK TESSÉK SEGÍTENI A NŐKNEK!! :)

2014. dec. 10. 13:13
 17/25 A kérdező kommentje:

Nekem ezzel egyébként nincs is bajom. A legjobban csak az zavar, mikor ELVÁRJÁK, olyan címszó alatt, hogy a "nőknek ez a dolguk", hogy mindent én csináljak. Meg, hogy milyen szégyen, hogy ennyi idősen NŐ létemre nem főzök háromfogásos vacsorákat.

Nem, tényleg nem. Viszont értek a kémiához, biológiához olyan szinten, hogy ezt megengedhessem magamnak.

2014. dec. 10. 15:51
 18/25 anonim ***** válasza:
5%

persze,hogy elvárjuk.

ehhez tartsd magad te is-

https://www.youtube.com/watch?v=-HEDfN15P9U

2014. dec. 10. 17:41
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Húzd a faxodra a kémiát meg a biológiát, azzal nem lakom jól :D
2014. dec. 10. 18:54
 20/25 A kérdező kommentje:
Látom nem esett le, hogy nincs faszom. Valóban? Meglátjuk. :) Szerintem ezzel a két tantárggyal több esélyem van bárhol, mint az átlagnak. Ennyi.
2014. dec. 10. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!