Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyire várjátok el, hogy egy kapcsolatban a nő végezze a házimunkát, főzzön, és intézze a közös gyerek ügyeit?
amibe besegítek-
leviszem a kutyát,leviszem a szemetet,rendszerezem a kimosott ruháimat.
felmosom,felszedem ha mondjuk hány,vagy néha becsinál a kutyám.
a többi dolgot a barátnőm csinálja.
33\f vagyok nagyon sok mindenben segítek sőt én csinálom a nagyobb részét. Néha még úgy kell ráparancsolni az asszonyra hogy csináld ezt meg azt mert magától nem veszi észre.sajnos ez van...egyenlőre de már nem bírom sokáig. Én is úgy gondolom 50-50 be kellene.
De ez attól is függ hogy például az egyik fél többet dolgozik mint a másik ,sok helyen a férfiak csak este esnek haza , ott elvárható szerintem hogy az asszony csinálja a háztartást ha ő hamarabb hazaér.
NŐ: hazaér a munkából, takarítson, főzzőn, meg még nevelje a gyereket
FÉRFI: hazaér a munkából beül tv-t nézni meg pihenni (tisztelet a kivételnek)
FÉRFIAK TESSÉK SEGÍTENI A NŐKNEK!! :)
Nekem ezzel egyébként nincs is bajom. A legjobban csak az zavar, mikor ELVÁRJÁK, olyan címszó alatt, hogy a "nőknek ez a dolguk", hogy mindent én csináljak. Meg, hogy milyen szégyen, hogy ennyi idősen NŐ létemre nem főzök háromfogásos vacsorákat.
Nem, tényleg nem. Viszont értek a kémiához, biológiához olyan szinten, hogy ezt megengedhessem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!