Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet úgy komoly kapcsolatban lenni a másikkal, akit idővel el is akarsz venni és gyerekeket szeretnél tőle, hogy közben külön éltek?
Így van ez rajtatok múlik.
Én 2 éve a lakótársammal jöttem össze, de ugye külön is költöztünk mert picit egymás agyára mentünk, akkor szakítottunk is de rá 3 héttel később ki is békültünk, persze nem költöztünk még össze mert én helyben találtam munkát így visszaköltöztem szüleimhez. De a barátnőm is közelebb került így csak 30 km választ el minket egymástól, gyakran találkozgatunk még és már egyre komolyabb a kapcsolatunk így tervezzük hogy hamarosan újra össze költözünk. Ott a régi helyünkön egyrészt azért volt problémás mert lakott velünk még egy csaj aki folyton a nyakunkon lógott de szó szerint egy perc nyugtunk sem volt. Amikor együtt voltunk akkor is benyitott hozzánk, volt amikor nagyban szerelmeskedtünk és szintén bejött. Akkor én kidobtam a lakásból megmondtam neki másnap hogy kap 2 napot hogy össze szedje a holmiját és elhúzzon a francba. Egyetemista volt nem volt sok pénze tehát alig adott be valamit. Meg ugye javarészt a mi kajánkhoz is hozzányúlt, nem sajnáltuk tőle sokszor mondtam én is hogy egyen nyugodtan majd ad ő is ha úgy van csak ő semmit nem adott még 1 szelete zacskós kenyeret is sajnált tőlünk, amikor én a jó házi kenyérrel kínáltam.
De lényegében újra kezdtük, tisztalappal, mert voltak akkor vitáink a csaj miatt, hosszú leírni de most minden kezd végre a maga rendjébe állni.
egyén függő.. ha nektek így jó, akkor nincs baj.
habár én nem tudnám elképzelni, hogy párommal külön költözzünk. igaz, még csak kicsit több, mint 1 éve vagyunk együtt és kb 4 hónapja lakunk együtt. de számomra elképzelhetetlen lenne.. :)
nekem nincsenek jó tapasztalataim e téren, de csatlakozom az előttem szólókhoz:
egyénfügggő és mki változhat.
sok sikert hozzá!
remélem, nektek sikerül, ami nekünk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!