Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen legyen az a nő, akivel tartós, komoly kapcsolatban tudtok lenni? Milyen belső tulajdonságai legyenek, hogy álljon hozzá a dolgokhoz?
Tegyen a kapcsolatért és ne kizárólag a legjobb barátnőjével beszélgessen a problémáiról, ebből következik az is, hogy meg lehessen vele beszélni mindent. Ne hátráljon ki mindenből olyan felszólalással, hogy én vagyok a férfi, csináljak én mindent és hasonlók.
Szexben pedig legyen jó perverz és szeressen, hogy is mondjam kísérletezgetni :D
Kérdező, arról még nem hallottál, hogy önmagadat add, és ne mások bemondását utánozd, a magad személyiségének beállítva?
Te komplett személyiségzavaros ember vagy, hogy ezt igy akarod tenni? vagy bvan valami pszichés betegséged, hogy ilyen mdszerrel akarod összerakni magad?
legyen kedves, tudjunk beszélgetni. legyen jó a szex, szeressen, persze hűséges.
a mostani barátnőm hozott nekem sört amikor rendeltem pizzát hogy kajáljunk, az hatalmas piros pont neki :D tudta mi kell nekem a pizza mellé.. ilyen kis apróságok is számítanak.. (persze ezzel nem azt mondom, ha nem kapok sört dobom, ezek csak ilyen plusz dolgok, amiknek örülök:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!