Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti mennyire várjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire várjátok el, hogy egy kapcsolatban a nő végezze a házimunkát, főzzön, és intézze a közös gyerek ügyeit?

Figyelt kérdés
Ti miben segítenétek be? Esetleg végeznétek ti valamelyiket?

2014. dec. 9. 21:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
4%
Látom neked sem esett le. A férfiak pont leszarják, hgy milyen hiperszuper túlképzett vagy, a házias nőket többre értékelik, akik meleg vacsorát raknak az asztalra. De femináskodj csak nyugodtan, engem nem érdekel. :D
2014. dec. 10. 19:34
 22/25 A kérdező kommentje:

"femináskodj". :DDDD Jót nevettem!

(Egyébként senki nem mondta, hogy nem tudok takarítani, főzni, meg hasonlók. Tudok, de nem ez a dolgom. :D)

2014. dec. 10. 20:07
 23/25 anonim válasza:
Nyilván egy bizonyos szintig elvárnám, de én is segítenék benne amennyit tudok és van időm.
2014. dec. 10. 21:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Srácok, h. milyen érdekesen jár az agyatok!

Ezeket komolyan is gondoljátok:

"konzervatív vagyok"

"így van rendjén, így alakult ki, így beszéltük meg"

"enyém a kutya"

"én is szoktam főzni, mikor bográcsozunk, meg 'tárcsás' húst sütünk" (évente 3-szor)

Szerintem nagyon szomorú,és igazságtalan, ha mihelyt egy nő kapcsolatban él, akkor neki kell felvállalni a konyhatündér, a mindenki után takarító (mosó, vasaló) cseléd, a babysitter szerepét, természetesen amellett, h. bombanő, + elsőrangú bevállalós szerető.

"Ő van otthon a gyerekkel" - ez csak az első 2, max 3 évre igaz, de a házimunka nagy része (v. 100%-a) akkor is rád marad, ha visszamentél teljes állásba> 8-9 órás munka, meg még 1-2 óra/nap bemenni és vissza, ami után jöhet a további x (4-5) órás kötelező műszak otthon.

Ja, ált. a hévégéket is végig kell dolgozni, mert "akkor tudod behozni magad".

Persze a párod is leviszi a kutyáját, de attól neked nap mint nap főzni kell, szóval vacsi nem lesz az asztalon.

Szintén a kertfelásás, metszés (amit ált. cs. egyszer kell megcsinálni egy évben) nem vetekszik a mosás, folttisztítás, sika-mika, teregetés, vasalás, konyha/fürdőszoba kitakarítás/lefertőtlenítés heti többszöri rutinjával - szerintem.

A legjobb, mikor a felcsapódott urint takarítom a WC-ülőkérő, amihez tényleg semmi közöm. De ha megemlíteném, h. takarítsd már le/ki a WC-t drágám, vérig lenne sértődve, és én nem lennék igaz/rendes nő...

Ezeken érdemes lenne minden férfinek elgondolkodnia.

Ja, egyébként én is szoktam 'barkács' gyanánt ruhákat, textileket megvarrni, kisebb tárgyakat megjavítani, dugulást elhárítani, csavart meghúzni + a gyerekekkel tanulni, ceruzát hegyezni, uzsit csomagolni, szezonjában könyveket fedni, ablakot pucolni, sokméteres organza függönyt vasalni - de nyilván én így születtem, ez az alap...

2017. márc. 31. 12:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez az 'amennyi időm van' tetszett. LOL

Ember, mindenkinek 24 óra a nap!

Csakhogy abból a nőknek (családanyáknak) sok esetben 0 marad saját magára, és holtfáradtan, kicsavartan zuhan be az ágyba.

Te meg elnézegeted, h. milyen gyűrötten néz ki, és hogy fél 11-kor (bár szeretne) nem biztos, h. van ereje pörögni a farkadon.

És ahelyett, h. besegítenél a házimunkába (v. még jobb lenne, ha megosztanátok azt, de nem 90-10 %-ban), h. egy kicsit ő is tudjon pihenni, keresel egy másikat... :(

2017. márc. 31. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!